Reacția Vioricăi de la Clejani după ce fiica ei, Margherita, a fost înjunghiată pe stradă: ”A stat toată noaptea în spital. Sunt foarte supărată”


Viorica de la Clejani face primele declarații după ce ieri seară fiica sa, Margherita, a fost înjunghiată în plină stradă de un bărbat care se deplasa cu o trotinetă electrică. Atactorul nu a fost prins, iar fata Clejanilor a ajuns la spital.

Fiica cea mare a lui Ioniță și a Vioricăi de la Clejani a ajuns seara trecută la spital, asta după ce atât ea, cât și o altă femeie, au fost înjunghiate de un bărbat ce se deplasa pe o trotinetă. El e căutat de Poliție în aceste momente, dar iar Margherita abia ce a fost externată din spital.

Viorica de la Clejani, prima reacție după ce fiic asa, Margherita, a fost înjunghiată pe stradă

Viorica de la Clejani e extrem de revoltată după toate cele întâmplate, iar aceasta susține că nimeni nu își face treaba așa cum ar trebui.

”Acum e bine, a stat toata noaptea în spital, acum e la Poliție. Sunt foarte supărată, nu vreau să mai aud de presă, oamenii mi-au mediatizat atât de mult copiii încât sunt recunoscuți pe strada, iar adevărații infractori sunt lăsați în libertate. Mi-e scârbă de oameni, bine face Bill Gates că vrea să radă toata planeta asta, să rămână doar animalele, că ele sunt bune”, a spus Viorica de la Clejani pentru Playtech.ro.

Aceasta a avut un atac dur la adresa justiției din România, iar cântăreața susține că îi e scărbă de tot ce se întâmplă în prezent.

”Mi-e scârbă de Justiția română, de procuratură și de tot. Am ziare din America, Franța care scriu de mine, de peste tot. N-am nevoie, nu mai suport oamenii”, a mai continuat mesajul dur al acesteia.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *