Tragedie de proporții! Trei surori au murit într-un accident grav

Tragedie de proporții! Trei surori au murit într-un accident

Tot mai multe tragedii au loc pe drumurile din România. Noaptea trecută a avut loc un accident grav, care a luat viața a trei surori. În accident au fost implicate mai multe persoane, dar lovitura a fost fatală pentru trei femei. Medicii nu au mai putut face nimic pentru ele.

Trei surori au murit împreună

Accidentul a avut loc la intersecția dintre DN 1B cu DN 2E85, între pasarela Nehoiu și Hanul lui Țintă. Au fost implicate trei mașini, înmatriculate pe București, Buzău și Ilfov. Autoturismul de Bucureşti, care circula dinspre Buzău către Capitală, a intrat în coliziune cu un SUV de pe sensul opus, în care se aflau şoferul de 49 de ani din Buzău, precum și soţia şi cei doi copii. Ulterior, maşina buzoienilor a fost izbită de un camion care venea cu viteză din spate.

Martorii spun că maşina din Bucureşti ar fi ajuns de mai multe ori pe contrasens, după care a fost izbită de un Q5. Accidentul a fost unul tragic, în urma căruia au decedat trei dintre pasagerii mașinii bucureștene, respectiv soția șoferului și pasagerele din spate, toate trei fiind surori.

”La locul intervenţiei, colegii au constatat că erau patru victime încarcerate în primul autoturism, dintre care trei decedate, de sex feminin, şi a patra, conştientă, cu funcţii vitale. În al doilea autoturism, patru victime, dintre care doar două au avut nevoie de îngrijiri medicale”, a precizat Ionuţ Căşaru, de la ISU Buzău.

Copil rănit în accident

Șoferul mașinii în care se aflau cele trei surori este și el la spital, în stare extrem de gravă. Medicii spun că este în comă și șansele de supraviețuire sunt minime. Alte două persoane au avut nevoie de îngrijiri de specialitate, printre care și un copil în vârstă de 15 ani. Cei doi sunt într-o stare stabilă și au răni superficiale.

Femeile decedate erau surori, stabilite în diverse zone ale țării și se întâlniseră pentru a petrece împreună concediul. A fost deschis un dosar penal și o anchetă, în urma căreia se va stabili ce s-a întâmplat exact.


Un răspuns la “Tragedie de proporții! Trei surori au murit într-un accident grav”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *