Horoscop Urania | Previziuni pentru săptămâna 20 – 26 august 2022


Horoscop Urania săptămânal, prezentat pe Libertatea.ro. Aflați care sunt previziunile astrale pentru săptămâna 20 – 26 august 2022 și previziuni detaliate pentru fiecare zodie.

Zodia Berbec

Berbecii se vor afla în situația de a face un schimb de opinii și impresii cu persoanele cu care se vor întâlni în împrejurări de lucru sau oficiale (ședințe, conferințe, întruniri, sesiuni de comunicări).

Zodia Taur

Nevoie de (re)construcție personală prin cultivarea unor relații afective bazate pe sentimente oneste, pe stabilitate și pe cooperare umană, pe echilibru emoțional.

Zodia Gemeni

Unii Gemeni s-ar putea remarca într-un context public care să le permită să-și etaleze calitățile profesionale; moment al succesului în orice tip de întâlniri unde aceștia pot impresiona (cuceri) un juriu, un examinator prin prestația lor profesională interesantă și autoritară.

Zodia Rac

Marte va intra în zodia Gemenilor și își va exercita influența în sectorul „lucrurilor ascunse”, îndemnând la preocupări interioare legate de stadiul de evoluție al fiecărui nativ.

Zodia Leu

Sensibilitate organică intensificată, reacții cutanate la alimente și medicamente, tulburări digestive sau metabolice, nevoia de recuperare fizică prin tihnă, odihnă, somn, repaus.

Citește tot Horoscop săptămânal pe Libertatea.ro.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *