Horoscop 22-28 august 2022, cu Camelia Pătrășcanu. Lună Nouă în Fecioară


Horoscop 22-28 august 2022, cu Camelia Pătrășcanu. O săptămână destul de complicată. Se formează și Luna Nouă în Fecioara, sâmbătă, și toate aceste zile ne invită să rezolvăm lucrurile prin propriile noastre forțe. Acesta va fi și un test.

Horoscop 22-28 august 2022, cu Camelia Pătrășcanu. Sunt destul de multe zile complicate, mai ales joi și vineri, când ne dăm seama că nu tot ceea ce încercăm sau dorim să facem, reușim, mai ales dacă ne-am baza pe alții. Este o săptămână, de asemenea, care ne cere să fim un pic mai ingenioși și creativi.

Horoscop 22-28 august 2022, cu Camelia Pătrășcanu, pentru Berbec

Pentru Berbeci e necesar, în special luni și marți, să se concentreze pe ce au de făcut. Și să verifice dacă ceea ce își propun are bază solidă sau au cu ce să realizezi. Pentru miercuri, entuziasm, elan și încredere în propriile forțe. Ca joi și vineri să își dea seama că felul în care au gândit lucrurile poate nu este potrivit cu contextul pe care îl au acum: nu au resurse, nu au oamenii sau condiții. Iar Luna Nouă care se formează sâmbătă îi invită să vadă dacă ceea ce vor să facă îi afectează negativ pe cei din jur, pentru că e important să le pese și de cei din jur.

Horoscop 22-28 august 2022 cu Camelia Pătrășcanu, pentru Taur

Pentru Taur, o săptămâna care începe cu diverse diligențe sau probelem administrative, multe acte luni și marți. Aleargă după ele sau ar vrea să alerge, dar nu au unde, birourile sunt închise. Oricum, drumurile sunt complicate. Ziua de miercuri este ceva mai fericită, poate cineva la sare în ajutor sau dezleagă o enigmă, înțeleg cum pot descurca o situație. Pentru joi și vineri complicațiile pot fi date chiar de dispozițiile lor schimbătoare, atenție la enervări, să nu aibă cuvinte nepotrivite pentru oamenii cu care interacționează. Finalul de săptămâna poate fi mai fericit dacă au prietenii aproape.

Horoscop 22-28 august 2022, cu Camelia Pătrășcanu, pentru Gemeni

Pentru Gemeni, preocupare pentru bani, luni și marți. Pot avea sentimentul că sunt păcăliți, că au făcut niște greșeli, că nu au fost bine informați. Își fac tot felul de griji și calcule financiare. Miercuri este o zi mai senină și solară. Discuții și informații bune, la care pot ajunge și datorită cunoștiințelor și prietenilor, care le dau ponturi și înțeleg cum pot să abordeze mai fericit lucrurile. Luna Nouă este destul de complicată pentru ei. Își dau seama că de acum întră într-o etapă în care se bazează mai mult pe forțele proprii, iar relațiile cu familia pot fi un pic dificile, dacă nu au oamenii aproape de ei în planurile pe care și le-au propus. Pentru finalul de săptămâna ar fi bine să poarte niște discuții cu persoane de încredere, pentru a-și pune ordine în gânduri.

Horoscop 22-28 august 2022, cu Camelia Pătrășcanu, pentru Rac

Pentru Raci, multe emoții luni și marți. Poate au senzația că totul îi vizează, afectează, totul li se adresează. Interpretează destul de emoțional lucrurile și de aici nu au suficientă claritate, încredere în ei. E bine să lase pe a doua jumătate a săptămânii niște prime concluzii, pentru a nu se grăbi să-și creeze impresii negative despre lucrurile care se întâmplă. Stau bine miercuri financiar, lucrurile ies, dau rezultate. Pentru Luna Nouă li se atrage atenția să nu piardă bani. Iar în weekend le-ar prinde bine o călătorie utilă și pentru sănătatea lor.

Horoscop 22-28 august 2022, cu Camelia Pătrășcanu, pentru Leu

Leii sunt în expectativă luni și marți sau nu au chef de lucru. Ar fi bine să nu tragă de ei, să nu își pună activități prea dificile. Nu sunt într-o dispoziție de efort. În schimb, miercuri sunt grozavi, strălucesc, și la propriu, se împodobesc, sunt frumoși, au niște tranzite minunate care îi ajută să iasă în evidență. Luna Nouă le dă un alt ritm în plan financiar. Sunt mai isteți, mai întreprinzători. Nu fac bani mulți dar adună din mai multe activități, sau din ingenioasa organizare a activităților. În weekend le-ar prinde bine să iasă puțin din cotidian, o călătorie și mai ales o întâlnire cu cineva important.

Horoscop 22-28 august 2022, cu Camelia Pătrășcanu, pentru Fecioară

Pentru Fecioare, luni și marți, nu știu cum să onoreze un prieten. Sunt destul de multe emoții: să refuze nu le convine, să accepte nu le pică bine. Sau aud tot felul de lucruri, interacționează cu oameni apropiați, dar ceva acolo nu se așează bine în sufletul lor. În schimb, un taifas, o cină romantică, miercuri, calmează lucrurile. Se poartă cu multă sinceritate și asta aduce calritate. Luna Nouă poate aduce în viața lor, de acum înainte, o nouă etapă, mai grozavă. De putere, încredere, elan și hotărârea de a avea realizări mari. Pentru weekend, atenție la cheltuieli imprudente.

Citește în continuare pe Antena 3


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *