Sărbătoare mare în familia Mirelei Vaida. Prezentatoarea a dat vestea

Sărbătoare mare în familia Mirelei Vaida. Prezentatoarea a dat vestea

Este sărbătoare mare în familia frumoasei prezentatoare de la Antena Stars. Mirela Vaida este împreună cu întreaga familie în vacanță, într-o destinație de vis, iar astăzi mai au un motiv de bucurie, deoarece este ziua lui Vladi, fiul cel mare al prezentatoarei de la Acces Direct, care astăzi a împlinit șase ani!

Bineînțeles, ziua lui de naștere va fi, cu siguranță, una de neuitat, deoarece Vladi este plecat cu toată familia în vacanță și nu oriunde, ci într-o destinație de poveste, așa cum ne-a obișnuit deja Mirela Vaida atunci când vine vorba de vacanțe.

Mirela Vaida este căsătorită de peste 10 ani cu Alexandru Vaida, partenerul ei de viață, care nu dorește să apară atât de des pe rețelele de socializare, să nu mai vorbim de micile ecrane, spre deosebire de soția lui.

Cei doi soți au o căsnicie fericită și trei copii împreună, doi băieței și o fetiță care le seamănă de minune. Carla, Vladimir și Tudor fac tot felul de activități extrașcolare, inclusiv cântat la pian, iar mama lor este foarte mândră de ei.

Sărbătoritul zilei de astăzi este Vladimir, sau Vladi, așa cum îl alintă întreaga familie. Micuțul a împlinit astăzi șase ani, iar prezentatoarea de la Acces Direct i-a transmis un mesaj emoționant, pe rețelele de socializare.

Ce urare i-a făcut Mirela Vaida fiului ei

Vedeta de la Antena 1 este o femeie împlinită din toate punctele de vedere și familia este mereu pe locul întâi pentru ea. Nu doar că este una dintre cele mai îndrăgite prezentatoare de la noi, ci și o bună bucătăreasă, o mamă grijulie și o soție drăgăstoasă.

”La mulți ani, Vladi! Îți mulțumim pentru cei 6 ani frumoși! Să fii sănătos, băiatul nostru sensibil, bun și iubitor! Te iubim infinit!”, a scris Mirela Vaida pe Facebook.

Recent, în cadrul unui podcast online, Mirela Vaida a mărturisit că e pregătită să devină mamă pentru a patra oară. Prezentatoarea TV a dezvăluit că și-ar mai dori două fetițe, gemene. Celebra prezentatoare s-a gândit deja și la nume.

”Două fete aș mai face, două, dacă mi le-ar da Dumnezeu gemene, ca să scap din prima, vai, aș fi cea mai fericită. Avem și nume pentru ele. Numai că, e timp pentru toate, dacă îți dă Dumnezeu înseamnă că știi să le duci. Ne luăm cu treabă zi de zi, venim obosiți acasă, suntem rupți”, a povestit Mirela Vaida.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *