Rezultatele autopsiei Alexandrei, tânăra însărcinată în 8 luni care a decedat. Soțul, distrus de durere


Silviu a făcut un atac de panică, și-a pierdut cunoștința și a avut nevoie de îngrijiri medicale de specialitate atunci când a aflat că cea care urma să îi devină soție s-a stins din viață. Alexandra a murit la vârsta de 24 de ani, chiar în ziua nunții sale. Avea în pântece o fetiță, urmând să devină mamă pentru prima oară.

Principala cauza a morții a fost reprezentată de un stop cardio-respirator, iar la autopsia tinerei s-a aflat că aceasta avea și afecțiuni cardiace, dar și pulmonare, iar toți acești factori au condus spre tragedie.

Totodată, atunci când avea doar 20 de ani, Alexandra a fost operată pe cord, iar atunci a fost necesară și montarea a două stent-uri.

În loc de nunta care urma să fie cel mai frumos eveniment din viața familiei Alexandrei și a lui Silviu, aceștia au fost nevoiți să o conducă pe ultimul drum pe tânăra de 24 de ani însărcinată și care peste o lună trebuia să devină mamă.

Nunta celor doi tineri s-a transformat astfel în înmormântarea fetei, iar cu toții sunt distruși de durere și nu le vine să creadă ceea ce s-a întâmplat și că Alexandra nu mai e printre ei.

”Eram împreună de trei ani, aveam planuri de viitor, am început o casă, aveam planuri să avem copii, era însărcinată în luna a 8-a.

S-au dus toate. Ieri trebuia să avem nunta, azi eu caut sicrie.

Trebuia să fie mireasa mea şi nu mai e. O îmbrac în mireasă pentru altceva. Eu nu mai am nimic.

Tot ce am avut mi-a luat Dumnezeu deodată”, spunea partenerul Alexandrei pentru observatornews.ro.

Silviu este îngenuncheat de durere, de când a primit vestea cea cruntă din partea medicilor. El și cea care ar fi trebuit să îi devină soție erau împreună de mai mulți ani și aveau planuri serioase de viitor.

Alexandra s-a stins din viață la 24 de ani, chiar în ziua nunții sale. S-a simțit rău, așa că Silviu a sunat la numărul unic de urgență 112, iar tânăra însărcinată în opt luni a fost transportată de urgență la spital.

A ajuns la unitatea spitalicească în stop cardio-respirator, iar medicii nu au mai putut face nimic pentru a-i salva viața. Nici bebelușul celor doi nu a mai putut fi salvat. Alexandra ar fi trebuit să nască peste o lună.

În vara aceasta, Alexandra se infectase cu noul coronavirus, însă a decis să părăsească mai repede spitalul, pentru a face ultimele pregătiri pentru cel mai important eveniment din viața lor, nunta, care ar fi trebuit să aibă loc ieri.

Mai mult, tânăra de 24 de ani suferea de afecţiuni cardiace.

La vârsta de 20 de ani, Alexandra a suferit o operație pe cord. Silviu, soțul Alexandrei, a povestit că, într-adevăr, în ultimele zile, Alexandra nu s-a simțit tocmai bine, însă i-a spus că nu este cazul să anuleze nunta.

De asemenea, îngenuncheat de durere, Silviu a mărturisit că Alexandra și-a dorit foarte mult să fie mireasă.

”De când a rămas însărcinată i-au schimbat tratamentul şi starea de sănătatea era bună, că mergea regulat la cardiologie. De câteva zile a început să se simtă puţin rău, dar nu s-a arătat. A zis că nu e grav şi să facem cumva să facem nunta, să nu anulăm. Tare şi-a dorit să fie mireasă”, a spus Silviu, potrivit Observator.ro.

Alexandra ar fi trebuit să aducă luna viitoare pe lume o fetiță ce avea să poarte numele mamei lui Silviu. Bărbatul și-a pierdut mama în urmă cu doi ani și jumătate, iar acum și-a pierdut soția și bebelușul.

”Eram împreună de trei ani, aveam planuri de viitor, am început o casă, aveam planuri să avem copii, era însărcinată în luna a 8-a. S-au dus toate. Ieri trebuia să avem nunta, azi eu caut sicrie. Trebuia să fie mireasa mea şi nu mai e. O îmbrac în mireasă pentru altceva. Eu nu mai am nimic. Tot ce am avut mi-a luat Dumnezeu deodată”, a mai spus bărbatul, pentru aceeași sursă.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *