A murit tatăl lui Răzvan Ciobanu. Tatăl și fiul s-au întâlnit în ceruri

A murit tatăl lui Răzvan Ciobanu. Tatăl și fiul s-au întâlnit în cer

A murit tatăl lui Răzvan Ciobanu, regretatul creator de modă care s-a stins din viață în urma unui accident rutier petrecut în județul Constanța. La trei ani distanță de la trecerea în neființă a lui Răzvan Ciobanu, a decedat și tatăl lui. Cei doi se vor întâlni, de acum, în cer, după cum au spus cei care au aflat vestea tristă.

S-a stins din viață tatăl lui Răzvan Ciobanu

Familia lui Răzvan Ciobanu este din nou îndoliată, de data aceasta după pierderea tatălui creatorului de modă. Potrivit informațiilor apărute în spațiul public, bărbatul se confrunta cu probleme de sănătate și fusese operat la inimă. Vestea cu privire la trecerea în neființă a acestuia a fost dată pe pagina de socializare a pensiunii de la munte pe care o dețin părinții regretatului creator de modă. Acolo a fost publicată poza cu tatăl lui Răzvan Ciobanu și mesajul: Drum lin spre stele!

Trei ani au trecut de la moartea lui Răzvan Ciobanu. Creatorul de modă s-a stins din viață pe 29 aprilie 2019, în urma unui accident rutier petrecut în localitatea Săcele din Constanța. Oamenii legii au stabilit că accidentul s-a produs din cauza neatenției conducătorului auto, care rula cu o viteză foarte mare, astfel pierzând controlul volanului la intrarea în comuna Săcele.

Răzvan Ciobanu a fost înmormântat pe 2 mai 2019 la Cimitirul Progresul din București.

Cum era Răzvan Ciobanu în copilăriei. Mărturisiri emoționante

Într-un interviu mai vechi, mama lui Răzvan Ciobanu povestea cum era fiul ei în anii copilăriei. Potrivit spuselor sale, lui îi plăcea foarte mult să deseneze pantofi, genți, pălării, și toată casa era plină de hârtii cu desenele sale. Adora parfumurile și le făcea păpușilor rochii din capotul mamei sale.

Mama lui Răzvan Ciobanu își amintește că, pe când acesta avea 2 ani, nu vorbea bine, dar desena foarte bine și îi spune des că o iubește.

„Când intrai la noi, mirosea a parfum, făcea baie în fiecare zi în parfum. Tot timpul îmi spunea:«Te iubesc, mami, te iubesc, mami!» şi îmi pupa mâinile. Indiferent ce boacănă făcea, uitam”, spunea mama lui Răzvan Ciobanu.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *