A născut Magda Pălimariu. Vedeta a devenit mamă chiar de ziua ei

A născut Magda Pălimariu. Vedeta a devenit mamă chiar de ziua ei

Magda Pălimariu a devenit mamă chiar de ziua ei. Prezentatoarea de televiziune a postat pe Instagram o poză cu bebelușul și cu mesajul: de astăzi suntem doi sărbătoriți. Vedeta a împlinit 43 de ani și în aceeași zi a adus pe lume un băiețel perfect sănătos.

A născut Magda Pălimariu

Prezentatoarea tv are parte de cel mai frumos cadou de ziua ei. Magda Palimariu a devenit mamă pentru prima dată în ziua în care a împlinit 43 de ani. Emoțiile au copleșit-o pe proaspăta mămică. Aceasta a anunțat pe rețelele de socializare că a devenit mamă de băiețel și că începând de anul acesta în familia lor vor fi doi sărbătoriți în aceeași zi, respectiv ea și nou-născutul ei.

Mai mult decât atât, la o zi distanță vedeta și soțul ei sărbătoresc data la care au devenit soț și soție.

„Ce cadou mai minunat pe lumea asta, puteam primi de ziua mea? Și mai e și data căsătoriei noastre mâine! Dumnezeu ne-a binecuvântat cu minunea asta de băiețel mult dorit și așteptat. Mulțumim Doamne!! Suntem recunoscători pentru tot!!”, a scris Magda în postarea de pe Instagram.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Magda Palimariu (@magdapalimariu)

Magda Pălimariu a născut în Norvegia

Vedeta de televiziune a ales o clinică din Norvegia ca fiind locul unde îl va aduce pe lume pe primul ei născut. Ea și soțul ei și-au dorit enorm să devină părinți și iată că dorința lor a devenit realitate. Magda Pălimariu a adus pe lume un băiețel perfect sănătos care s-a născut în zi cu mama lui.

„Da, o să nasc în Norvegia, de aceea am și fost acum în țară pentru ultima oară pentru că este un pic mai dificil să mai zbor în această perioadă, mă simt destul de obosită, burta este tot mai mare. Voi rămâne aici să nasc.”, spunea vedeta în urmă cu ceva timp.

Magda Pălimariu este căsătorită cu Ionuț Eriksen. Nunta lor a avut loc în mare secret, pentru că mirii și-au dorit discreție deplină. Soțul vedetei este președintele Camerei de Comerț din Norvegia. Se știe despre el că la vârsta de 16 ani a plecat în Grecia într-o vacanță care avea să-i schimbe întreaga viață.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *