Cum a reușit Adela Popescu să slăbească după cele 3 sarcini. Dieta postnatală a vedetei

Cum a reușit Adela Popescu să slăbească după cele 3 sarcini. Dieta postnatală a vedetei

Adela Popescu este mamă de trei și arată impecabil după cele trei sarcini. Vedeta a spus întotdeauna că nu este o împătimită a sportului și că îl lasă pe soțul ei să fie sportivul din casa lor. Multe doamne au fost curioase să afle cum a reușit Adela Popescu să revină la kilogramele de dinainte de sarcini și să arate atât de bine.

Dieta postnatală a Adelei Popescu

Adela Popescu este una dintre cele mai îndrăgite vedete din România, o actriță și o cântăreață apreciată, care activează de foarte mulți ani în televiziune, în postura de prezentatoare tv a emisiunii Vorbește lumea. Adela este mama a trei băieți minunați: Alexandru, Andrei și Adrian, și deși nu este prietenă cu sportul, a reușit să-și revină repede la aspectul fizic inițial, de dinainte de sarcini.

Vedeta a mărturisit că nu a descoperit o formulă magică de slăbit, ci au ajutat-o orele de nesomn, oboseala, alăptatul, și astfel a reușit să slăbească firesc.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Adela Popescu (@adela_popescu)

Totuși este ceva ce a făcut în mod conștient și care a ajutat-o să scape de kilogramele în plus aduse de sarcină. Adela Popescu a renunțat pentru o perioadă lună la zahăr.

„Nu am mai făcut mișcare. Din fericire, am reușit să slăbesc destul de firesc, probabil de la alăptat, de la oboseală. Am reușit, o perioadă destul de lungă, să nu mai mănânc zahăr. M-am gândit că îmi e greu să țin diete foarte clare”, a declarat Adela Popescu pentru Viva!.

Ce mănâncă Adela Popescu într-o zi obișnuită

Vedeta de televiziune a dezvăluit pentru aceeași sursă, ce mănâncă într-o zi obișnuită. Astfel, în prima parte a zilei consumă fructe, la prânz nu are opreliști, poate opta pentru orice, inclusiv paste, iar seara de obicei mănâncă o salată, având-o preferată pe cea cu ton.

„Așa că, în prima parte a zilei, mănânc fructe, la prânz mănânc orice, pot mânca și paste sau grătar cu salate, iar seara încerc să îmi fac o salată, preferata mea fiind de ton”, a mai Adela Popescu, pentru viva.ro.

În această perioadă, Adela Popescu se află cu toată familia în Republica Dominicană, unde filmează pentru show-ul de televiziune Sunt celebru, scoate-mă de aici! Pentru că filmările se întind pe o perioadă mai lungă, vedeta și-a luat copiii și soțul aproape, la fel cum a procedat și Cabral, colegul ei din echipa de prezentatori, care a venit însoțit de Andreea Ibacka și cei doi copii.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *