Incident grav în Primăria Capitalei. Un copil a fost rănit de o statuie care s-a desprins

Incident grav în Primăria Capitalei. Un copil a fost rănit de o statuie care s-a desprins

Un incident deosebit de grav s-a petrecut luni, 22 august, la Primăria Capitalei. Un copil în vârstă de 6 ani a fost grav rănit după ce o statuie din sediul instituției s-a desprins și a căzut peste el. Copilul a fost transportat la Spitalul Grigore Alexandrescu din Capitală. Potrivit primelor informații, băiețelul era conștient.

Incident grav pe holul principal din Primăria Capitalei

ISU București-Ilfov a anunțat că la ora 13.46 a fost solicitat să intervină pentru un copil rănit la intrarea principala în Primăria Capitalei. La ora 13.51 copilul a fost preluat de un echipaj SMURD si transportat, conștient, la Spitalul Grigore Alexandrescu din Capitală.

În acest caz au fost solicitați și polițiștii Direcției Generale de Poliție a Municipiului București – Secția 17.

„Polițiștii s-au deplasat la fața locului, iar în momentul de față efectuează cercetări în vederea stabilirii cauzelor și condițiilor în care s-a produs evenimentul. Minorul a fost transportat la o unitate spitalicească, în vederea acordării de îngrijiri medicale”, au transmis polițiștii.

Potrivit Antena 3, martorii din Primărie au spus că băiețelul ar fi încercat să se cațere pe statuie, moment în care aceasta s-a desprins și a căzut peste el.

Copilul venise la primărie cu tatăl său, care avea formalități de îndeplinit la una din Direcțiile din cadrul instutuției administrative.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *