A născut Cristina Almășan! ”Credeam că e super ușor să aduci pe lume un copil”

A născut Cristina Almășan! ”Credeam că e super ușor să aduci pe lume un copil”

Cristina Almășan a devenit mamă pentru prima dată și deja a postat o poză cu nou-născutul și le-a împărtășit urmăritorilor de pe rețelele sociale primele impresii despre această unică experiență. Influencerița a mărturisit că ea credea că este ușor să aduci pe lume un copil.

A născut Cristina Almășan

Influencerița Cristina Almășan a dat vestea cea mare chiar de pe patul de spital și le-a făcut cunoștință fanilor ei cu bebelușul. Ea a adus pe lume o fetiță perfect sănătoasă și este fericită că totul a decurs cu bine. Influencerița a născut luni la orele 19.00 primul ei copil care cântărește, 3,6 kg și are 53 de cm.

După șase ore de travaliu, Cristina Almășan a adus-o pe lume pe fetița ei. Credea că este mult mai ușor să devii mamă, dar experiența i-a demonstrat contrariul.

Cristina Almășan a avut o naștere naturală, în apă, despre care spune că nu a fost deloc ușoară.

”Astea sunt pozele de sâmbătă noaptea, când m-am internat în spital și când încă credeam ca e super ușor să aduci un copil pe lume. Dar ieri la 19:00 FIX FIX am născut natural, în apă, o fetiță drăgălașă tare, de 3,6kg și 53cm și nu mi-a fost ușor deloc”, a spus influencerița.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Almășan Cristina (@cristinalmasan)

Iubitul Cristinei Almășan a asistat la naștere

Cristina Almășan a dezvăluit că a născut natural, în apă și că iubitul ei i-a fost alături în permanență. Acesta a consolat-o, a încurajat-o și prezența lui i-a fost vedetei de mare ajutor, după cum chiar ea a mărturisit. Acum cei doi sunt părinții unei fetițe care a primit nota 10 la naștere.

”A asistat la tot momentul, și a “suferit” odată cu mine, m-a pupat și m-a consolat exact când aveam cea mai mare nevoie. Bebelina e bine și asta e cel mai important! Mor de dragul ei și o iubesc de nu mai pot”, a mai spus Cristina Almășan.

Influencerița este topită de iubire după fiica ei nou născută. Fanii au felicitat-o și i-au transmis gânduri bune, în special doamnele care au trecut prin această experiență o dată sau chiar de mai multe ori.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *