Ce a pățit această tânără care a dormit jumătate de oră la soare, în Bulgaria

Ce a pățit această tânără care a dormit jumătate de oră la soare, în Bulgaria

O tânără a avut parte de șocul vieții ei după ce a adormit o jumătate de oră la soare, pe plajă în Bulgaria. Ceea ce trebuia să fie o vacanță perfectă s-a transformat într-un coșmar pentru femeia în vârstă de 25 de ani. Ea s-a pozat după incident și a tras un semnal de alarmă pentru ca nimeni să nu mai treacă prin ceea ce i s-a întâmplat ieri.

Tânără desfigurată după ce a adormit la soare

Sirin Murad, în vârstă de 25 de ani a fost la un pas să ajungă de urgență la spital după ce, în timp ce se afla în vacanță, a adormit la soare preț de jumătate de oră. Fata, care este cosmeticiană, s-a trezit cu fața desfigurată. Deși cunoaște regulile de protecție a tenului la plajă, tânăra nu a folosit factor de protecție și a adormit sub soarele puternic. Când s-a trezit fața ei era arsă.

Ce a pățit o tânără care a dormit jumătate de oră la soare, în Bulgaria

„La început nu am simțit mare lucru. Doar puțină durere când am pus presiune pe frunte. M-a durut foarte mult a doua zi, dar m-am simțit ușurată când a început să se decojească. Nu m-a mai durut și m-am simțit mult mai bine”, a povestit Sirin Murad.

Vacanță transformată într-un coșmar

Fata care a ales să-și petreacă vacanța în Bulgaria, la mare, a povestit tuturor ce i s-a întâmplat, prin intermediul unui mesaj pe rețelele sociale, pentru a trage un semnal de alarmă. Deși chipul ei arăta complet afectat, tânăra de 25 de ani a ales să nu meargă la medic și să lase pielea să se vindece de la sine, cu toate că era expusă direct riscului de a face infecții.

Cu siguranță, următoarea dată când va merge la plajă, Sirin va folosi un produs cu factor de protecție atât pentru ten cât și pentru corp. Din nefericire, în ultimii ani, frecvența cancerului de piele a crescut sub toate formele, în special la persoanele tinere.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *