La mulți ani, Andra! Dublă aniversare în familia Măruță

La mulți ani, Andra! Artista își sărbătorește ziua de naștere

Este o zi specială pentru familia Măruță. Andra își sărbătorește ziua de naștere! Artista împlinește 36 de ani și are toate motivele să se simtă împlinită și fericită. Mai mult decât atât, data de 23 august anunță o dublă sărbătoare în familia vedetei, pentru că în urmă cu 14 ani, pe 23 august, a avut loc căsătoria cu omul de televiziune Cătălin Măruță.

Dublă sărbătoare în familia Măruță

Zi importantă în familia Andra și Cătălin Măruță. Pentru ei ziua de 23 august este cu totul specială. Astăzi Andra împlinește frumoasa vârstă de 36 de ani și tot astăzi ea și soțul ei sărbătoresc 14 ani de când au făcut nunta. Andra este una dintre cele mai mari artiste de la noi din țară care s-a remarcat și pe plan internațional, mai ales datorită colaborării cu Descemer Bueno și Enrique Iglesias.

Vedeta se poate lăuda cu o carieră impresionantă. A început să cânte de la o vârstă fragedă și de atunci a avut o ascensiune fulminantă. Și-a lansat primul single în anul 2001, la doar 14 ani, și a reușit să se mențină pe primele locuri de la debut până în prezent, în cadrul Romanian Top 100.

Artista a atins apogeul în industria muzicală românească prin orientarea sa către muzica dance. În 2013, Andra a primit discul de platină pentru vânzări de peste 10.000 de unități ale albumului „Inevitabil va fi bine”.

Câteva dintre cele mai cunoscute albume are artistei: „Dragostea rămâne” (2008), „Album de familie” (2008), „Iubeşte-mă astăzi, iubeşte-mă mâine” (2009), „Inevitabil va fi bine” (2013), „Pregăteşte-te pentru sărbători” (2013), „Iubirea schimbă tot” (2017), „Sudamericana” feat. Pachanga (2018), „Indiferenţa” (2018).

Zilele acestea Andra a avut concerte în patru mari orașe din țară. Artista își ține la curent fanii de pe rețelele sociale cu postări despre activitatea ei, dar și familie.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Andra (@andra)

Andra și Cătălin Măruță, 14 ani de căsătorie

Al doilea mare motiv de sărbătoare pentru familia Măruță la data de 23 august este marcarea celor 14 ani de nuntă. Andra și Cătălin s-au căsătorit în urmă cu 14 ani chiar de ziua artistei. Nunta a avut loc în 2008, iar în 2011, pe 16 martie, cei doi au devenit părinți când a venit pe lume David, primul lor copil.

La 23 iulie 2015, Andra a dat naștere celui de-al doilea său copil, o fetiță, care a primit numele Eva Maria Ioana.

Andra și Cătălin Măruță reprezintă una dintre cele apreciate familii de artiști din România. De-a lungul timpului au ieșit în evidență numai cu lucruri frumoase și s-au ținut departe de scandaluri mondene și orice le-ar putea păta imaginea.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *