Vești proaste pentru Liviu Dragnea. Ce se întâmplă în familia politicianului

Vești proaste pentru Liviu Dragnea. Ce se întâmplă în familia politicianului

Probleme în familia fostului președinte al Partidului Social Democrat. Liviu Dragnea a aflat despre divorțul fiului său. După o nuntă cu fast au ieșit la iveală problemele din familia politicianului. O perioadă lungă s-a tot speculat că sunt probleme între fiul lui Dragnea și mireasa lui, însă cei implicați nu au făcut niciun fel de declarație.

Divorț în familia lui Liviu Dragnea

După ce în spațiul public au apărut poze cu nora lui Liviu Dragnea în compania altui bărbat, iată că au apărut informații oficiale despre statusul relației dintre aceasta și soțul ei, fiul politicianului. Cei doi au evitat să vorbească despre asta, însă acum totul a ieșit la iveală.

Fiul lui Dragnea nu mai formează un cuplu cu Gina Tătulescu. Tânăra a declarat pentru Cancan.ro că a divorțat de Ștefan Valentin Dragnea. Ea a precizat că acesta este un subiect delicat și că nu mai formează un cuplu cu băiatul lui Dragnea încă din primăvara acestui an.

„Ăsta e un subiect destul de delicat pentru noi, despre care am prefera să nu discutăm. E adevărat că noi nu mai formăm un cuplu, încă din primăvară”, a declarat Gina Tătulescu.

Fosta soție a lui Ștefan Dragnea a precizat că divorțul a fost de comun acord, dar nu a vrut să ofere detalii despre cauzele care au dus la ruptura dintre ea și fiul lui Dragnea.

Gina Tătulescu, despre divorțul de Ștefan Dragnea: Familiile ne susțin

Gina Tătulescu a mai declarat că păstrează legătura cu fostul ei soț cu care de altfel a rămas în relații bune. Ea a ținut să precizeze că atât familia ei, cât și cea a fostului ei partener de viață i-au susținut în decizia luată și că totul s-a încheiat pe cale amiabilă și civilizată.

„Ce poate însemna un om după atâția ani… noi ne-am înțeles tot timpul bine, la noi lucrurile au decurs civilizat, normal, suntem prieteni și așa vom rămâne. Asta este ceva sigur. Familiile ne susțin și v-am spus că am rămas în relații bune și noi și familiile, așa e normal, așa e civilizat, atât pot să vă spun”, a mai spus Gina Tătulescu pentru Cancan.ro.

Vești proaste pentru Liviu Dragnea. Ce se întâmplă în familia politicianului

Ștefan Valentin Dragnea și Gina Tătulescu, model și fiică de preot, s-au căsătorit în 2018. Acum tânăra a fost văzută în compania lui Goe jr., fiul unui om de afaceri care a făcut zeci de milioane de euro din afaceri cu Autoritatea Nnațională pentru Restituirea Proprietăților, după cum scrie Cancan.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *