HOROSCOP URANIA TOAMNĂ 2022. Zodiile care numără bucuriile, banii, amorurile pierdute în arşiţa verii


Horoscopul din toamna anului 2022 anunță modificări și schimbări pentru toate semnele zodiacale. Astfel, pentru unii dintre noi, lunile următoare vor fi o scuză excelentă pentru a schimba prioritățile, pentru alții să se concentreze asupra sănătății, iar pentru ceilalți să facă față unor noi provocări.

HOROSCOP URANIA TOAMNĂ 2022. Din lunile de toamnă care urmează, luna octombrie este de departe cea mai promițătoare lună, așa că dați tot ce aveți mai bun pentru a atinge succesul pe toate planurile. Pentru mulți dintre noi, toamna este un moment pentru a reveni la responsabilități și provocări, dar în cele din urmă, aceste experiențe vor fi doar lecții prețioase pe calea vieții noastre și nu sfârșitul acesteia. Această toamnă este ideală așadar pentru rezolvarea problemelor care țin de relații și comunicare, precum și tot ce are legătură cu situația profesională. Ne putem cere drepturile de la locul de muncă, ne putem schimba jobul și chiar cariera și de asemenea, ne putem implica în proiecte sau alte ocazii de lucru part-time sau suplimentare, pentru a ne îmbunătăți veniturile. Faceți din această toamnă ceva deosebit. Restabiliți fundația în familie, construiți-vă ziduri puternice pentru a o proteja și nu lăsați nimic să o clatine. Cautați-vă confortul, rezolvați orice situații nerezolvate și nu uitați să luați un timp doar pentru voi, pentru odihnă și relaxare, scrie enigmeleuraniei.com.

HOROSCOP URANIA TOAMNĂ 2022. Berbec (21 martie – 20 aprilie)

Berbec. Caută sprijinul familiei în momente dificile Toamna este posibil să aducă ceva obstacole mai greu de trecut. Prima jumătate a lunii septembrie va fi o perioadă cu ceva mai multe griji, inclusiv legate de sănătate. Cu multă grijă și prudență, nativii vor reuși să treacă peste aceste momente. Vestea bună este că Mercur va da dovadă de generozitate, iar luna octombrie va veni cu câștiguri mai mari pentru acești nativi. De asemenea, se vor îmbunătăți relaţiile cu colegii de muncă și vor reuși să comunice ușor chiar și cu clienții extrem de dificili. Venus îi va ajuta pe Berbeci să reia o relaţie de dragoste pierdută.Dacă vreți să știți ce vă aduce toamna aceasta, în primul rând aceasta va fi clarviziune și claritate, iar ochii voștri vor vedea dincolo de suprafață. Dacă nu sunteți sigur de direcția voastră în viață, veți vedea în curând noi opțiuni și posibilități. Ar putea însemna să renunțați la unele idei vechi și să aruncați tot ceea ce a fost luat în totalitate ca atare. Vi se va arăta o modalitate de a aborda o problemă veche, dintr-un unghi diferit. Lucrurile au fost blocate în rutină de prea mult timp. Echinocțiul de toamnă deschide porțile. Meritați mai multă emoție, mai multă aventură. De asemenea, meritați un sentiment mai mare de stabilitate financiară. Veți obține și liniște și siguranță financiară și relații profunde. Cheia este să fiți îndrăzneți și să urmați direcția inimii voastre.

Taur (21 aprilie – 21 mai)

Taur. Planurile noi se fac în luna noiembrie Poziţia astrelor în prima lună de toamnă le va aduce acestor nativi zile schimbătoare și situații în care vor fi nevoiți să mai facă și câteun compromis, mai ales cei care sunt născuți în primul decan al zodiei Taur. Însă, sunt și vești bune, pentru că, datorită lui Venus, își vor împlini un vis drag, legat de familie sau de copii. Octombrie este o lună mai norocoasă în plan profesional, pentru că astrele vor înlătura obstacolele de la locul de muncă şi zilele dificile se vor transforma în zile cu mult succes. În ultima lună, situația financiară va fi mai bună şi vor beneficia din nou de venituri constante.Următoarele trei luni reprezintă un moment special pentru voi. Această toamnă vă oferă o ocazie de neegalat de a vă schimba cursul destinului. S-ar putea să aveți o șansă unică, o veți recunoaște și profita de ea. Fiți observatori și priviți lucrurile detașat. Universului îi pasă cu adevărat de voi. O dulce senzație de progres este pe cale să vă inspire în curând și acesta este începutul unei faze fructuoase, în timpul căreia vă puteți aștepta să obțineți multe câștiguri. Cel mai bun dintre acestea va implica victorii în domenii ale vieții în care ați luptat mult timp împotriva tuturor șanselor. Acum este momentul ca cererea voastră de ajutor și asistență să primească răspuns favorabil.

Gemeni (22 mai – 21 iunie)

Gemeni. Planuri noi pentru luna octombrie Toamna vine cu multe îndoieli, schimbări și provocări, care vor fi controlate din mers, chiar dacă nu toate vor fi roz. Până la jumătatea lunii octombrie, când Mercur va termina mișcarea retrogradă, Gemenii se vor confrunta cu fel și fel de situații tensionate. Însă, Saturn și Mercur vor veni să aducă echilibru şi armonie. Influenţa acestor astre vor fi de bun augur, mai ales dacă în luna septembrie au avut de luat câteva decizii mai grele şi au trecut peste un moment dureros. În octombrie, acești nativi vor trebui să lase teama deoparte şi să încerce să se implici în activităţi noi. Familia sigur le va fi alături!Încercați să obțineți o imagine clară a adevărului. Acesta se referă la o problemă crucială, care necesită contribuția voastră sinceră și directă și care este deja în gândurile voastre de ceva vreme, iar acum a venit momentul să o rezolvați. Nu lăsați nimic să vă ajungă, mai ales acum, când primiți toate „armele” de care aveți nevoie. Veți obține tot ce doriți și veți atinge unele dintre cele mai prețuite obiective ale voastre. Pentru a vă maximiza șansele de succes, trebuie să aveți o înțelegere clară a ceea ce dorește inima voastră. Căutarea adevărului vă va oferi o experiență de fericire excepțională.

Citește continuarea pe enigmeleuraniei.com.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *