Accident rutier deosebit de grav în Bistrița-Năsăud. Șapte persoane implicate


Un accident rutier deosebit de grav s-a petrecut în Bistrița- Năsăud în dimineața zilei de joi, 25 august 2022. Au fost implicate trei mașini în care se aflau, în total, șapte persoane. Autoritățile au intervenit de urgență: polițiști, pompieri, medici SMURD și SAJ. Din nefericire, unul dintre pasageri a suferit leziuni grave.

Accident rutier grav cu șapte victime în Bistrița-Năsăud

Trei autoturisme au fost implicate, joi dimineaţa, într-un grav accident rutier produs la intersecţia DN 17 cu DJ 172, în localitatea Cociu din judeţul Bistriţa-Năsăud. Conform datelor transmise de Inspectoratul de Poliţie Judeţean evenimentul s-a produs din cauza neacordării de prioritate. O persoană a suferit leziuni grave și a fost transportată la spital cu un elicopter SMURD. În aceste momente circulația se desfășoară pe un singur fir, alternativ, dirijată de către polițiști.

Accident rutier deosebit de grav în Bistrița-Năsăud. Șapte persoane implicate

Inspectoratul Județean pentru Situații de Urgență a transmis că în accident au fost implicate șapte persoane, între care și un minor. Acesta este în afara oricărui pericol.

Dintre ceilalți pasageri, patru persoane au avut nevoie de îngrijiri medicale, iar o alta a suferit leziuni grave și era inconștientă la sosirea salvatorilor.

Accident rutier cu cinci răniți, tot în Bistrița Năsăud

La începutul acestei veri, tot în Bistrița-Năsăud s-a produs un accident rutier grav în care au fost implicate cinci persoane. O șoferiță în vârstă de 26 de ani a fost descarcerată de către pompieri după ce a izbit o mașină condusă de o altă femeie.

Femeia a fost transportată de urgență la Târgu Mureș întrucât suferise mai multe traumatisme, în urma impactului. Au mai fost încă patru victime care au fost transportate la spitalul din Bistrița.

Evenimentul rutier s-a petrecut pe Drumul Naţional 17D, între localităţile Săsarm şi Beclean. Tânăra în vârstă de 26 de ani era semiconştientă şi a fost extrasa în condiţii de siguranţă, fără a fi îndepărtate elemente de caroserie, pentru a fi predată echipajului care încadrează elicopterul SMURD.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *