Horoscop de weekend 27-28 august 2022. Se întâmplă răsturnări de situații pentru unele zodii

Horoscop de weekend 27-28 august 2022. Se întâmplă răsturnări de situații

Horoscop de weekend 27-18 august 2022. Astrele anunță tensiuni în relații personale, răsturnări de situații și vești de departe pentru toate zodiile. Ce trebuie să știi despre semnul astrologic în care te-ai născut și cel în care ai ascendentul. Previziuni astrologice generale pentru toate cele 12 zodii.

Horoscop de weekend 27-28 august 2022

Descoperă horoscopul pentru weekendul 27-28 august 2022 și află ce ți-au rezervat astrele. Balanțele vor avea parte de tensiuni în relația de cuplu.

Zodia Berbec – burlacii zodie sau cei care sunt într-o relație care nu le mai aduce împlinire au șanse să cunoască o persoană care le va schimba perspectiva asupra cuplului și implicit asupra viitorului.

Zodia Taur – aveți tendința să fiți cârcotași, să judecați aspru și în termeni nepotriviți o persoană care a călcat strâmb în fața voastră. Nu uitați să aruncați o privire în propria curte și veți înțelege că iertarea are rolul ei.

Zodia Gemeni – pentru voi se anunță un weekend în care pot apărea tot felul de cheltuieli neprevăzute care vă vor da peste cap bugetul familiei. Astrele vă sfătuiesc să nu vă panicați, ci să vă organizați mai bine cu banii.

Zodia Rac – în impas cu banii pot intra și cei născuți sub semnul zodiacal al Racului. Vestea bună este că veți primi resurse de la o rudă sau cineva apropiat. Poate fi un cadou sau un împrumut.

Zodia Leu – în acest weekend veți fi foarte expresivi, motiv pentru care nu vă veți putea ascunde sentimentele și trăirile. Astrele vă sfătuiesc să profitați de ocazie și să vă rezolvați problemele cu persoana iubită.

Zodia Fecioară

Nu ezitați să spuneți exact ceea ce gândiți când vine vorba despre cei dragi. Încercând să îi menajați, nu îi ajutați deloc, ba dimpotrivă. Fiți sinceri cu voi și cu cei care vă înconjoară. Numai lucruri bune pot ieși din această atitudine proactivă.

Zodia Balanță – nu mai faceți din țânțar armăsar și nu lăsați un lucru neînsemnat să vă strice buna dispoziție. Toate trec, chiar dacă vă stresați sau nu, lucrurile intră pe făgașul lor, mai devreme sau mai târziu.

Zodia Scorpion – nativii zodiei Scorpion au parte de un weekend romantic cum nu au mai avut de multă vreme. Se anunță un sfârșit de săptămână cu emoții puternice și planuri de viitor.

Zodia Săgetător – s-au cam terminat resursele voastre financiare și asta vă provoacă o mare stare de neliniște. Astrele vă sfătuiesc să nu disperați pentru că situația se va repara cât de repede.

Zodia Capricorn – apar schimbări de ultim moment în planurile celor născuți în zodia Capricorn. Unele s-ar putea să le provoace neplăceri, dar per total vor avea un weekend de poveste.

Zodia Vărsător – acești nativi se simt presați de cineva apropiat să acționeze într-un sens anume, iar asta le strică toată buna dispoziție. Ar trebui să luați în calcul că aceste insistențe nu sunt inutile.

Zodia Pești – un weekend în care Peștii se vor concentra în totalitate pe tot ce ține de familie și viață personală. Profitați de zilele libere pentru a vă apropia mai mult de cei dragi.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *