A murit un actor celebru. Toată lumea îl știe din cel mai celebru serial

A murit un actor celebru. Toată lumea îl știe din cel mai celebru serial

S-a stins din viață actorul Joe E. Tata, cunoscut pentru rolul lui Nat din Beverly Hills 90210. Acesta avea vârsta de 85 de ani și a dus o bătălie cruntă cu boala Alzheimer în ultimii 4 ani din viață.

Actorul Joe E. Tata a suferit enorm în ultimii ani

Anunțul trist a fost făcut chiar de fostul său coleg de platou, Ian Ziering. Acesta a subliniat că în ultimele luni a mai primit vești dureroase cu privire la colegi pe care i-a avut în celebrul serial Beverly Hills 90210. Actorul și-a amintit cu nostalgie de vremurile de glorie în care a jucat alături de Joe E Tata.

În ultimele câteva luni am pierdut-o pe Jessica Klein, una dintre cele mai prolifice scriitoare și producătoare din 90210, pe Denise Douse, care a jucat rolul doamnei Teasley, iar acum sunt foarte trist să spun că Joe E Tata a murit. Unul dintre cei mai bucuroși oameni cu care am lucrat vreodată, era la fel de generos cu înțelepciunea sa precum și cu bunătatea sa”, a scris Ziering.

Tata a interpretat în Beverly Hills 90210 rolul proprietarul prietenos al localului Peach Pit, un personaj îndrăgit al serialului din 1990 până în 2000.

Joe E. Tata a mai jucat și în filme precum Gomer Pyle, U.S.M.C., Hogan’s Heroes, Lost in Space, Mission: Impossible, Quincy M.E., Wonder Woman, The A-Team și Hill Street Blues și Mystery Girls.

Citește și: Doliu uriaș! A murit o mare doamnă a teatrului românesc

 

 


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *