Ce trebuie să ai la tine, pentru a fi primit la nunta lui George Simion

Ce trebuie să ai la tine, pentru a fi primit la nunta lui George Simion

Nunta lui George Simion se anunță a fi evenimentului anului. Politicianul i-a invitat la petrecere pe toți românii și a anunțat deja la primăria din localitatea unde are loc nunta, că va fi mare aglomerație în ziua cu pricina. Practic oricine, din orice colț al țării, poate participa la nunta parlamentarului AUR cu aleasa inimii sale.

Ce trebuie să ai la tine pentru a fi primit la nunta lui George Simion

În spațiul public au apărut informații cu privire la modalitatea de acces la nunta lui George Simon. Cei care vor să participe la marele eveniment pot intra în zona respectivă doar în baza unei brățări pe care o vor primi în baza datelor din buletin. Este vorba despre o brățară galbenă care seamănă cu cele de la festivalurile de muzică și care are înscripționate numele celor doi miri.

Brățările pot fi ridicate inclusiv astăzi, în ziua nunții, de la organizatori care au anunțat că perioada de așteptare estimată este de cel puțin 30 de minute.

Totodată, o condiție elementară pentru cei care vor să participe la nunta politicianului AUR este să poarte straie populare: ie, cămașă populară sau un tricou cu mesaje patriotice.

Tot organizatorii au anunțat că la Oveselu se ajunge pe drumurile naționale ce leagă localitatea de Pitești, Craiova, Râmnicu Vâlcea sau Târgu Jiu. Din București până în localitatea unde se însoară George Simion se fac 4 ore cu autoturismul.

Cine oficiază cununia religioasă a lui George Simion cu Ilinca Munteanu

Pentru a se cununa în afara bisericii, George Simion a depus o solicitare către Biserica Ortodoxă Română, care a fost aprobată în cadrul ședinței permanente a Consiliului Eparhial al Arhiepiscopiei Râmnicului. Slujba de cununie va fi oficiată de ÎPS Varsanufie, Arhiepiscopul Râmnicului, şi de ÎPS Teodosie, Arhiepiscopul Tomisului.

Locul unde va avea loc cununia religioasă este o capelă de lemn, construită în incinta resortului de lux unde va avea loc petrecerea. Mirii s-au gândit la toate și au organizat activități pentru cei mici și cei mari care și-au anunțat prezența la eveniment.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *