Horoscop săptămâna 29 august – 4 septembrie. Cum se anunță săptămâna pentru zodia ta

Horoscop săptămâna 29 august - 4 septembrie. Cum se anunță săptămâna pentru zodia ta

Horoscop săptămâna 29 august – 4 septembrie 2022 cu cele mai importante previziuni astrologice. Ce ți-au rezervat astrele pentru zodia ta, la final de lună august și început de lună septembrie. Sunt vești bune mai ales pentru semnele de Pământ.

Horoscopul săptămânii 29 august – 4 septembrie 2022

Principalele previziuni astrologice dedicate astrelor în această săptămână. Vești despre fiecare zodie în parte: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești.

Zodia Berbec – pentru nativii zodiei Berbec astrele anunță o săptămână foarte bună din punct de vedere financiar. Este ocazia perfectă pentru a-și consolida situația materială și a-și asigura confortul de care au nevoie.

Zodia Taur – nativii zodiei Taur au toate șansele să se îndrăgostească în această săptămână de o persoană specială din cercul lor de prieteni. Astrele le aduc vești foarte bine din casa relațiilor și a familiei.

Zodia Gemeni – pentru acești nativi sfatul astrelor, în această săptămână, este să gestioneze banii cu grijă, pentru că riscă să rămână pe zero. Aveți grijă să nu pierdeți bani!

Zodia Rac – nativii zodiei Rac pășesc într-o nouă etapă a vieții lor, iar astrele le urează mult succes. Nu vă fie teamă și nu priviți în urmă! Viitorul sună foarte bine pentru voi!

Zodia Leu – nativii zodiei Leu depun foarte mult efort pentru a duce la bun sfârșit proiectele în care sunt ancorați. Dacă aveți probleme în plan sentimental, lăsați lucrurile să se decanteze. Soarele va răsări curând!

Zodia Fecioară – se anunță o săptămână relaxantă alături de persoana iubită. Veți duce la bun sfârșit și fără niciun fel de impediment toate proiectele profesionale în care v-ați implicat.

Zodia Balanță – vești bune și pentru nativii zodiei Balanță care vor prinde curaj și vor lua o decizie foarte bună în sfera familiei. Au gândit mult, au analizat pe toate părțile, iar acum a venit vremea să decidă.

Zodia Scorpion

Pentru cei născuți în zodia Scorpion, finalul lunii august și începutul lunii septembrie va fi fabulos mai ales din perspectiva banilor. Nu vă mai faceți griji! Veți reuși să vă îndepliniți obiectivele fără bătăi de cap.

Zodia Săgetător – atenție la cheltuielile nejustificate, la mofturi și dorințe care contează doar câteva ore. Banii pleacă foarte repede și e păcat să-i irosiți pe nimicuri.

Zodia Capricorn – săptămâna se anunță a fi lipsită de probleme pentru cei născuți sub acest semn zodiacal. Nativii vor încerca să se țină departe de telefon, iar asta îi va ajuta să fie productivi și le va da o stare de bine.

Zodia Vărsător – apare oportunitatea de a câștiga sume mari de bani, mai ales la jumătatea săptămână. Dacă sunteți jucător la loto, acum e vremea să profitați și să puneți un bilet norocos.

Zodia Pești – nativii zodiei Pești se bucură de realizări spectaculoase la locul de muncă. Pentru relația de cuplu va fi o săptămână foarte bună pentru că partenerul de viață are pregătită o surpriză pentru voi.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *