Maria Dragomiroiu, decizie radicală. Cum arată artista cu părul tuns

Maria Dragomiroiu, decizie radicală. Cum arată artista cu părul tuns

Îndrăgita interpretă de muzică populară a luat o decizie radicală cu privire la înfățișarea sa. Toată lumea o cunoaște cu părul lung, dar iată că a venit vremea să facă o schimbare de look. Maria Dragomiroiu și-a luat fanii prin surprindere după ce a postat pe Tik Tok un videoclip în care se tunde.

Maria Dragomiroiu și-a tuns părul

Maria Dragomiroiu a devenit virală pe Tik Tok cu un video în care își tunde părul. Artista care are o voce inegalabilă și care s-a făcut remarcată și datorită look-ului său special cu părul foarte lung, a luat o decizie în privința aspectului său fizic. Vedeta își îngrijește părul cu mare atenție și face tot ce este necesa pentru a-l păstra lung și sănătos, dar iată că a fost filmată când îl tunde. Interpreta de muzică populară a renunțat la 10 cm din podoaba sa capilară.

@mariadragomiroiuofficialSper dragi prieteni să vă surprind plăcut cu acest clip! ❤️💞❤️💞❤️

♬ sunet original – Maria Dragomiroiu

Maria Dragomiroiu a recunoscut că nu îi este ușor să îngrijească un păr atât de lung, dar că îi place și merită efortul.

„Nu vreau să stea unde este mizerie, unde este urât, pentru că este iubirea mea. Deci nu este tocit, nu este ars, este crescut, sunt fire noi care cresc de aici, așa, de la rădăcină și sunt foarte fericită că îmi cade foarte puțin păr. Doamne ajută! Fetelor, nu e ușor, dar e frumos. Sper, dragi prieteni, să vă surprind plăcut cu acest clip”, a spus Maria Dragomiroiu.

Interpreta de muzică populară a mărturisit, într-un interviu, că nu a mers niciodată la salon pentru proceduri speciale aplicate podoabei capilare. Îl îngrijește singură, iar rezultatul este pe măsură.

Maria Dragomiroiu, secretul unui păr lung și sănătos

Artista cu o voce inegalabilă și un păr lung și mătăsos spune că ea știe exact ce îi trebuie podoabei ei capilare și numai acasă poate să-l îngrijească așa cum se cuvine, sub duș, fără să-l traumatizeze. În urmă cu aproape 20 de ani, Maria Dragomiroiu a avut mari probleme cu părul ei, îi cădea foarte tare, și chiar și atunci singură a găsit soluția și l-a salvat.

„Nu l-am putut opri decât spălându-l cu săpun de casă, şi făcând un tratament cu ou, ulei de ricin şi ulei de măsline, amestecate şi date pe păr”, spunea vedeta într-un interviu pentru Click!

Maria Dragomiroiu le-a arătat la un moment dat fanilor de pe rețelele sociale cum își spală părul și a spus că durează aproximativ 45 de minute. Niciodată nu folosește același șampon, se spală pe păr o dată pe săptămână, și îl usucă natural prin tehnica – morișca. Artista spune că datorită acestei moriști nu a făcut spondiloză cervicală.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *