Mihai Voropchievici, previziuni pentru luna septembrie. Horoscopul dragostei

Mihai Voropchievici, previziuni pentru luna septembrie. Horoscopul dragostei

Mihai voropchievici a făcut previziuni de ultima oră pentru întreaga lună septembrie, în cadrul emisiunii Adevăruri Ascunse de la Antena 3.. Astrologul a dezvăluit prin ce trece fiecare semn zodiacal, din punct de vedere sentimental. Iată ce te așteaptă în prima lună de toamnă!

Horoscopul dragostei cu Mihai Voropchievici

Berbec

Berbecii, mai ales cei necăsătoriți, au marea șansă să-și găsească partenerul, mai ales într-o casă nouă. Își vor lua o casă sau un apartament chiar într-o zonă bună, pentru că așa își și doreau. Au răbdare și fac lucrurile exact așa cum trebuie.

Taur

Taurul are o toamnă mai tumultoasă, pentru că se anunță mici certuri în cuplu din cauza stresului și a oboselii. Dacă sunt ambele zodii de pământ, nu e bine. Se acumulează stres și încep certurile. Vor fi nevoiți să separe munca de relație. Dacă muncești și acasă nu mai ai timp de familie, iarăși nu e bine. Se distruge o familie.

Gemeni

Gemenii își dau o porție de viață și voie bună. Pleacă într-o vacanță mai romantică. Destinația este perfectă pentru a consolida povestea lor de dragoste.

Rac

Racii sunt deciși. Au dat avans, au aranjat, știu biserica și ziua. Pentru Raci bat clopote de nuntă. Vor face pasul cel mare după o cerere în căsătorie ca-n povești. Sunt romantici. Nativii și-au găsit sufletul pereche și nu mai pierd timpul. Sunt al naibii de deciși. Dacă le-a intrat la inimă, gata.

Horoscop dragoste luna septembrie 2022, cu Mihai Voropchievici pentru Leu

Leii sunt avertizați că vor avea foarte mult de pierdut în relația de cuplu, dacă nu lasă orgoliul la o parte. Ei suferă de vedetism și să fie în lumina refletoarelor. Trebuie să-și dea seama că aceste lucruri îi vor dăunea în căsnicie.

Fecioară

E pe post de pețitoare. Este cel mai bun sfătuitor pentru persoanele apropiate. Chiar dacă persoanele din jurul lor vor întâmpina dificultăți, ele vor fi mama răniților. Toamna este ele sunt cuibul de dragoste pentru ceilalți.

Balanță

Balanța își va face mai mult curaj să spună ceea ce simte. Ele nu prea spun ce simt. Ea trebuie să vadă, să încerce. Balanța când a pus ochii pe cineva, stă și examinează și sentimentele sunt sincere. Le este teamă să nu creadă cinevacă sunt ridicole.

Scorpion

Scorpionii își pun relația pe primul loc și vorbesc mai mult despre sentimentele lor. Ei sunt în căutare. Nu prea spun te iubesc. Ei vin cu tentații.

Săgetător

Află că familia lor se va mări acolo unde nu sunt copii, fie unul este deja pe drum. Asta e lovitura de grație. Dacă ești căsătorit cu o femeie Săgetător, nu ai ce să mai faci.

Capricorn

Începând cu luna septembrie vor avea parte de multe reproșuri în cuplu din partea partenerului. Ei nu prea comunică sau facă o fac, comunică doar cât știu ei. Lipsa de comunicare produce anomalii. Ei comunică sub formă de directive.

Vărsător

Vor suporta toate consecințele faptelor lor. Ei au ceva acolo lăsat de Dumnezeu. Ei sunt născuți să fie cei mai buni prieteni din zodiac, dar nu și cei mai buni parteneri. E singura zodie pe care nimeni nu le poate face și înțelege.

Pești

Se vor apropia foarte mult de cineva. În toamnă, acești nativi vor fi mult mai implicați și își vor exprima sentimentele mai profund.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *