Tradiția pe care Andreea Esca o respectă în fiecare an de ziua ei. Ce gest frumos!


Există o tradiție pe care Andreea Esca o respectă în fiecare an în preajma zilei ei de naștere. Puțini sunt cei care fac asta, dar vedeta are grijă să nu se abată niciodată de la planul ei. Cea mai cunoscută prezentatoare de știri din România împlinește pe 29 august vârsta de 50 de ani. Anul acesta Esca schimbă prefixul, iar aniversarea acestui eveniment va fi cu mare fast.

Tradiție pe care Andreea Esca o respectă în fiecare an de ziua ei

Cu ocazia zilei sale de naștere, Andreea Esca și-a invitat toți prietenii într-o vacanță surpriză. Vedeta a făcut o tradiție de câțiva ani să-și strângă cei mai apropiați prieteni și să plece împreună într-o destinație aleasă de ea, cu totul foarte bine pus la punct. Știrista nu i-a anunțat unde vor călători, dar a avut grijă ca ei să ajungă în aeroport la ora stabilită.

Ziua de 29 august este cu totul specială pentru Andreea Esca. Vedeta știrilor Pro Tv schimbă prefixul anul acesta și împlinește vârsta de 50 de ani.

Tradiția pe care Andreea Esca o respectă în fiecare an de ziua ei. Ce gest frumos!

Lucian Mîndruță, Camelia Șucu, Mihai Petre, chef Adrian Hădean, și Dana Rogoz și soțul ei, Alexia Eram se numără printre cei care vor fi alături de Esca la petrecerea organizată pentru sărbătorirea celor 50 de ani viață.

„N-am știut până la ora asta unde plecăm. Din zece în zece ani, așa e ziua Escăi: surpriză. Azi? Știm deocamdată linia aeriana, așa că va fi probabil undeva în Orient. Stai, cât face? 50. Da, nici mie nu-mi vine să cred!”, a scris Lucian Mândruță pe Facebook.

Tradiția pe care Andreea Esca o respectă în fiecare an de ziua ei. Ce gest frumos!

Distracția a început încă din avion, unde petrecăreții au fost serviți cu șampanie! Esca a avut grijă să personalizeze totul, astfel încât pe scaunele din avion a fost scris textul: 1972- Best year (n.r cel mai bun an).

Andreea Esca schimbă prefixul

Andreea Esca s-a născut pe 29 august 1972 în București, în familia lui Dumitru și Lucia Esca. A urmat studiile universitare și postuniversitare la Școala Superioară de Jurnalism, apoi o serie de programe de pregătire profesională la: Centrul pentru Jurnalism Independent (Praga), CNN Atlanta (SUA) și în Atena, Grecia (1994).

Andreea Esca este cea mai longevivă prezentatoare de știri din România, având o carieră de peste 20 de ani de prezentatoare de știri pentru postul de televiziune Pro TV.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *