Câți bani i-a dat Gigi Becali lui George Simion pentru nuntă: „A vrut să mă pună naş!”

Câți bani i-a dat Gigi Becali lui George Simion pentru nuntă: „A vrut să mă pună naş!”

Gigi Becali a dezvăluit ce cadou inedit și consistent i-a făcut lui George Simion la nuntă. Toată lumea știe că i-a donat două tone de brânză pentru marele eveniment, dar puțini știu cât la costat asta pe latifundiarul din Piper.

Gigi Becali a dezvăluit că George Simion a vrut să îl pună naș

Becali a declarat că i-a dat lui Simion brânză în valoare de 20.000 de euro pentru nunta cu 10.000 de persoane. Ba mai mult, el a spus că politicianul a vrut chiar să îl pună naș, dar el a refuzat pentru că nu vrea să mai participe la petreceri.

Omul de afaceri consideră că multe persoane sunt invidioase pe liderul AUR pentru că face totul într-un mod transparent și primește susținere de la multe persoane puternice. Se pare că Gigi Becali îl apreciază pe George Simion, dar cu toate acestea nu s-a încumetat să meargă la nunta lui.

„Eu am dat brânza care costă vreo 20.000 de euro. Omul face totul pe față, primește cadou de nuntă brânză, primește cadou de nuntă berbecuț, păi ăștia sunt invidioși pe dragoste.
Vorbeam cu cineva că o să fie președinte și ce am eu de președinte? N-am nevoie de nimic, dar i-am dat din dragoste, i-am dat aproape 20.000 de euro din dragoste. Și nu am nevoie de el și nici nu mă duc la nuntă și tot am dat.

A vrut să mă pună și naș și eu i-am zis, nu mai merg la nuntă. Tu trebuie să ai nași care să vină la nuntă, la masă. Eu la masă nu mai merg, eu de distracții fug, nu mai mă interesează”, a spus Gigi Becali la realitatea.net.

Becali a mărturisit și de ce refuză să mai meargă la nunți și petreceri, deși este deseori invitat. El nu a vrut să meargă nici măcar la ceremonia religioasă de la nunta liderului AUR.

„Eu nu mai merg la nunţi. Nunţile mele sunt în fiecare zi la biserică, nuntă îngerească în fiecare zi. Nici la ceremonia religioasă nu voi participa pentru că este foarte departe„, a declarat Gigi Becali.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *