Tragedie fără margini! Tânăra care a murit în accidentul aviatic din Giurgiu primise zborul cadou

Tragedie fără margini! Tânăra care a murit în accidentul aviatic din Giurgiu primise zborul cadou

Tragedie fără margini ieri, în județul Giurgiu, unde două persoane au decedat după ce o aeronavă de mici dimensiuni s-a prăbușit în pădure. Tânăra care a murit alături de pilot primise cadou un zbor chiar de la iubitul ei. Din păcate trupurile celor doi au fost găsite carbonizate.

A murit la doar 28 de ani, în urma accidentului aviatic de la Giurgiu

Din primele informații tânăra care îl însoțea pe pilotul Valentin Anghel avea numai 28 de ani și primise în dar un zbor de la iubitul ei, potrivit Antena 3.  Pilotul ar fi chiar directorul aerodromului de la Lețca Nouă și mai zburase cu scurt timp înainte cu altcineva. Primul zbor a decurs fără probleme.

Aeronava a decolat de la aerodromul de la Lețca nouă, unde a fost înregistrată cu doi pasageri: pilotul și o tânără de 28 de ani. Un martor a văzut fumul gros şi negru de la distanţă, a sunat imediat la 112 şi echipele de salvare au ajuns în scurt timp la fața locului. Din păcate însă pentru cei doi, nu s-a mai putut face nimic, pentru că, potrivit informaţiilor noastre, au fost găsiţi carbonizaţi.

Aparatul de zbor a fost distrus complet. Doar o aripă a avionului a fost găsită intactă. Primarul comunei Lețca Nouă a declarat că autoritățile s-au mobilizat extrem de rapid și chiar oamenii din comună au ajuns rapid la fața locului pentru a dat o mână de ajutor. Din păcate nu s-a putut face nimic pentru pasagerii care erau deja carbonizați. Se pare că problema a fost o defecțiune tehnică la motorul avionului.

„Poliţia, Pompierii, Jandarmeria, au venit foarte repede, o mobilizare mare. Cetăţenii din comună au ajutat, au venit şi au căutat şi au găsit până la urmă. E vorba de un avion de mici dimensiuni, de două locuri. Din ce am înţeles, ar fi avut o defecţiune tehnică la motor”, a declaratprimarul comunei Letca Nouă, în exclusivitate pentru Antena 3.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *