Un avion s-a păbușit în lacul Colibița. Salvatorii intervin de urgență

Un avion s-a păbușit în lacul Colibița. Salvatorii intervin de urgență

După ce ieri un avion s-a prăbușit într-o pădure din județul giurgiu, astăzi tragedia se repetă li în județul Bistriț Năsăud. Un avion de mici dimensiuni, cu două persoane la bord, s-a prăbușit în lacul Colibița. Salvatorii itnervin de urgență chiar în aceste momente.

Cine se afla la bordul avionului care s-a prăbușit duminică în lacul Colibița

UPDATE: Din păcate pilotul nu a răspuns la manevrele de resuscitare și a fost declarat decedat, după mai multe încercări ale paramedicilor de a-l ține în viață.

Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Bistriţa-Năsăud a primit un apel prin numărul unic de urgenţă 112 cu privire la avionul prăbuşit, iar la faţa locului au fost trimise mai multe echipaje de salvare, dar şi un elicopter SMURD.

Conform primelor informații se pare că la bordul aparatului de zbor se afla două persoane: pilotul și un cetățean german. Una dintre victime este inconștientă.

Mai multe ambarcașiuni care se aflau la momentul respeciv pe lac au ajuns rapid la locul tragediei. Oamenii au încercat să dea o mână de ajutor. La scurt timp au ajuns și salvatorii care fac tot posibilul să salveze victimele.

Se pare că pilotul se afla în stare de inconștiență. Acesta are vârsta de 65 de ani. Cealaltă persoană aflată la bord ar fi conștientă și primește îngrijiri, potrivit informațiilor primite de la fața locului.

Această tragedie are loc la doar o zi după ce un avion de mici dimensiuni s-a prăbușit într-o pădure din județul Giurgiu. Pilotul cu ov astă experiență, fost pilot de linie, dar și o tânără de 28 de ani car eîl însoțea au decedat pe loc. Se pare că femeia primise cadou un zbor de la iubitul ei, însă darul a fost unul fatal. Avionul s-a prăbușit și a luat foc instant, iar martorii deși martorii au sunat rapid la 112 nu s-a mai putut face nimic pentru cele două victime.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *