Cea mai eficientă mantră de vindecare. Lidia Fecioru ne spune cum să scăpăm de orice boală interioară

Cea mai eficientă mantră de vindecare. Lidia Fecioru ne spune cum să scăpăm de orice boală interioară

Lidia Fecioru este unul dintre cei mai mari specialiști în energii, care ne oferă mereu sfaturi prețioase. Lidia Fecioru este unul dintre cei mai cunoscuți bioenergoterapeuți din România, pe care o vedem mereu la televizor . De data aceasta, ea a vorbit despre cea mai puternică mantră de vindecare, ce ne schimbă complet viața si sufletul.

Mantra de vindecare

Mantrele sunt unele dintre cele mai bune modalități de a cere ajutor Universului. Celebrul specialist Lidia Fecioru a prezentat care este cea mai puternică mantră pentru vindecare, pe care o putem rosti ori de câte ori simțim nevoia și avem nevoie de ajutor.

Vedeta a explicat în cadrul unei emisiuni televizate cum trebuie procedat pentru ca cererea noastră să ajungă unde trebuie. Astfel, este important să ieșim din starea de confort, să ascultăm un alt tip de muzică, să ne liniștim și să rostim rugăciunea inimii când avem nevoie de ceva. Astfel, tot timpul trebuie să zicem „Doamne Iisuse Hristoase, miluiește-ne pe noi, păcătoșii”, iar Dumnezeu ne va asculta cererea. Dacă vrem să ieșim dintr-o stare negativă, trebuie să scăpăm de tot ce ne face rău.

Ritual special de mantră

Înainte de a rosti mantra, ar fi bine să o scriem pe o hârtie. Este important să scriem un mesaj optimist, pe lângă rugăciunea către Dumnezeu, în care să specificăm cât de buni suntem și să demonstrăm Universului că suntem persoane puternice și credincioase.

Mai apoi, hârtia se pune la oglindă sau chiar sub pernă, peste noapte, mesaj ce ne va rămâne mereu în minte. Ne putem ruga chiar și pentru apropiați, prieteni, familie, iar rugăciunea noastră va fi și mai bine primită de către Dumnezeu și Univers. Efectele acestui ritual se vor vedea imediat dacă este tratat cu seriozitate.

„E bine să ne scriem acea mantră pe o bucățică de hârtie și să ne-o punem chiar sub pernă sau la oglindă. De fiecare dată când ne uităm în oglinda aia să scrie acolo: „sunt cel mai bun sau sunt cel mai sănătos” sau un alt mesaj pe care îl vrem noi. Pe această foaie trebuie să scriem această mantră ca un mesaj și o putem pune sub pernă.”, a spus Lidia.

 


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *