Horoscop complet pentru luna septembrie. Camelia Pătrășcanu avertizează: aceste zodii intră în belele mari!

Horoscop complet pentru luna septembrie. Camelia Pătrășcanu avertizează: aceste zodii intră în belele mari!

Horoscop special cu Camelia Pătrășcanu, unul dintre cei mai cunoscuți astrologi de la noi din țară. Specialistul a vorbit despre cum va fi prima lună de toamnă pentru toți nativii și a avertizat care vor fi cei ce vor întâmpina multe probleme.

Zodia Berbec

Berbecii simt nevoia să fie recunoscuți pentru talentele lor, au nevoie de validare. E bine să le fie lăudate virtuțile și criticate gesturile nepotrivite, pentru că doar așa vor reuși să evolueze și să clarifice problemele pe care le au.

Vezi și: Horoscop special pentru luna septembrie. Mariana Cojocaru ne spune ce zodii vor fi greu puse la încercare

Zodia Taur

Taurii încep proiecte originale, care îi ajută să își modeleze destinul. Își doresc de multă vreme să facă lucruri autentice și abia acum vor învăța să le pună în aplicare. Gândesc mai mult decât de obicei și sunt foarte atenți.

Citește și: HOROSCOP URANIA TOAMNĂ 2022. Zodiile care numără bucuriile, banii, amorurile pierdute în arşiţa verii

Zodia Gemeni

Gemenii nu își găsesc locul și tânjesc la o poziție superioară celorlalți. Nu se mai simt deloc bine în locul în care se află acum și simt nevoia să plece departe, unde să își schimbe complet viața.

Zodia Rac

Racii se concentrează luna aceasta pe informații, studii, vor să se autodepășească și să își pună în aplicare toate planurile. Dorința de a studia li se aprinde acum și simt că au nevoie de cunoștințe noi pentru a se descurca.

Zodia Leu

Leii găsesc noi modalități de a obține bani. Își dezvoltă activități colaterale, prestează mici servicii care nu fac parte din lumea lor și vorbesc tot mai mult despre drepturile lor, pe care se pare că nu le primesc.

Zodia Fecioară

Fecioarele se vor simți foarte agitate luna aceasta. Le trec prin zodie multe planete, motiv pentru care au multă energie. Totuși, ar fi bine să o folosească în mod util, să nu o folosească fără sens.

Zodia Balanță

Balanțele vor avea mare grijă de sănătatea lor, dar și de situația financiară. Unii se vor izola, simt nevoia să stea singuri și să analizeze, în timp ce alții vor fi plini de viață și puși pe distracție.

Zodia Scorpion

Scorpionii vor să iasă în față, să fie mai populari. Vor să își schimbe serviciul, să pună bazele unor proiecte interesante. Este o perioadă în care sunt conectați la lume și au încredere în ei.

Zodia Săgetător

Săgetătorii vor analiza dacă au acționat corect până acum. Nu le place deloc ce se întâmplă la locul de muncă și nu mai sunt de acord cu maniera de lucru, pentru că nu este corectă din punct de vedere profesional.

Zodia Capricorn

Acești nativi nu stau deloc bine la capitolul comunicare. Nu transmit deloc mesajele așa cum trebuie, motiv pentru care nu vor fi înțeleși așa cum trebuie și de aici vor începe multe conflicte.

Zodia Vărsător

Luna septembrie este una în care nativii sunt interesați de câștig. Pierd mai mult decât până acum, renunță la proiecte mari și nu își mai înțeleg deloc limitele.

Zodia Pești

Peștii sunt atenți la imaginea lor, motiv pentru care vor face o schimbare. Le pasă mult de cum îi văd ceilalți și tind să se schimbe radical.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *