Vești bune pentru Elena Udrea! Fostul ministru ar putea fi eliberat din închisoare

Vești bune pentru Elena Udrea! Fostul ministru ar putea fi eliberat din închisoare

Elena Udrea este unul dintre cele mai importante personaje ale momentului. Faptul că a fost închisă a șocat o țară întreagă, dar se pare că acum se vorbește despre eliberare. Fostul ministru ar putea fi eliberat în luna septembrie și este în culmea fericirii, pentru că în tot acest timp a suferit foarte mult.

Elena Udrea ar putea fi eliberată

Elena Udrea a fost condamnată în luna aprilie la peste șase ani de închisoare. Aceasta își ispășește sentința în penitenciarul Târgușor din Ploiești, dar nu a acceptat nici acum ideea că este închisă și speră că lucrurile vor evolua în favoarea ei și va ajunge cât de curând acasă, la familia ei.

Se pare că blondina chiar are șanse să iasă din închisoare în septembrie, odată cu reluarea ședințelor de judecată. Avocata fostului ministru spune că situația va fi analizată în următoarea perioadă și, dacă are noroc, Udrea ar putea veni acasă mai repede decât se aștepta.

”Suntem în fața unei rulete rusești pe situația prescripției și nu numai. Nu cred că putem să discutăm despre o prezivibilitate a soluțiilor, strict pe procedură, în prezent, în România. Cu atât mai puțin pe partea aceasta de prescripție.”, a declarat avocata Elenei Udrea.

Elena Udrea, marginalizată în închisoare

Avocata Elenei Udrea spune că justiția nu este deloc corectă în România și că eliberarea acesteia ține strict de noroc și de felul în care vor acționa oamenii legii atunci. Reprezentantul deținutei spune că, de când acesta a ajuns în arestul din România, fostul ministru al Turismului nu a beneficiat de nicio zi liberă, la care avea dreptul.

Avocata spune că nu au depus plângere pentru acest aspect, pentru că tot ce contează acum este eliberarea, pe care se concentrează din plin. Fostul ministru al Turismului spune că este în interesul tuturor ca cei închiși să poată munci, dar normal ar fi să aibă parte și de odihnă.

”Nu am formulat vreo astfel de cerere până în prezent, ne axăm mai degrabă pe eliberarea ei. Sperăm că totuși justiția din România, până să ajungem la forurile internaționale, va analiza cazul dumneaei și va constata că în dosarul Gala Bute, unde a fost condamnată, avem un președinte de complet care a fost numit indirect de către președintele României în acel complet și de aceea nu a avut parte de un proces echitabil”, a mai spus avocata Elenei Udrea la Antena3.

 


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *