Accident la raliul de la Târgu Cărbunești. Un spectator a fost rănit la cap

Accident la raliul de la Târgu Cărbunești. Un spectator a fost rănit la cap

Accident rutier la raliul de la Târgu Cărbunești. Un spectator a fost rănit la cap după ce pilotul unei mașini de curse a pierdut controlul volanului într-o curbă și s-a izbit de parapetul metalic care proteja oamenii veniți să privească spectacolul.

Bărbat din public, rănit la cap la raliul de la Târgu Cărbunești

Au fost momente de panică la raliul desfășurat la Târgu Cărbunești, după ce un pilot a pierdut controlul mașinii într-o curbă și a intrat în gardul metalic de protecție a spectatorilor care asistau la cursă. În urma impactului violent, un bărbat a fost rănit în zona capului. Potrivit informațiilor apărute în spațiul public, din fericire rănile au fost ușoare și nu i-au pus acestuia viața în pericol. Imaginile au ajuns pe Internet astăzi, deși raliul s-a desfășurat în perioada 25-26 iunie 2022.

Accident la raliul de la Târgu Cărbunești. Un spectator a fost rănit la cap

Totodată, pilotul și copilotul implicați în accident au suferit răni ușoare. Spectatorii au rămas lângă bărbatul rănit la cap până la venirea echipajului de pe Ambulanță care i-a oferit acestuia îngrijirile necesare.

La un pas de tragedie – raliul Târgu Cărbunești

Potrivit primelor informații, se pare că pilotul a pierdut controlul volanului într-o curbă și a rupt bara de protecție aflată pe marginea drumului, unde se aflau mai mulți oameni care priveau competiția. Unul dintre aceștia a fost rănit ușor la cap și a primit îngrijiri de la ceilalți spectatori, până când la fața locului a ajuns un echipaj de la Serviciul de Ambulanță.

Nu este prima dată când se petrece un accident rutier în cadrul unui raliu. Imaginile postate pe o pagină de socializare au făcut înconjurul internetului astăzi, deşi raliul Stejeret de la Târgu Cărbunești s-a desfăşurat în perioada 25-26 iunie.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *