Alexandru Ciucu dă cărțile pe față! Primele declarații despre Alina Sorescu: “În principiu…”

Alexandru Ciucu dă cărțile pe față! Primele declarații despre Alina Sorescu: “În principiu…”

Divorțul dintre Alexandru Ciucu și Alina Sorescu rămâne unul dintre cele mai discutate subiecte ale momentului. Cele două vedete au ajuns la final de drum și tot ce așteaptă acum este despărțirea din punct de vedere legal. Celebrul designer de modă a vorbit pentru prima dată despre cele întâmplate.

Alexandru Ciucu, mărturisiri despre divorț

Alexandru Ciucu și Alina Sorescu au format unul dintre cele mai sudate cupluri din România, la care nimeni nu se aștepta să se destrame vreodată. Din nefericire, cei doi au ajuns la final de drum și se pregătesc acum de finalizarea divorțului, pe care amândoi o așteaptă.

Vezi și: Daniel Onoriu, primele declarații după ce a anunțat că divorțează de soție: „Eu am făcut șmecheria asta”

Dacă Alina Sorescu a fost ceva mai deschisă și a vorbit mai mult despre divorț și separarea de Alexandru, celebrul designer a fost foarte rezervat și a păstrat totul doar pentru el, refuzând să abordeze acest subiect. Acum, însă, a precizat doar că nu vrea să vorbească despre capitolul dintre el și fosta soție, pentru că tot ce contează este prezentul. Artistul a mărturisit că se axează destul de mult pe carieră, iar cât de curând va lansa o colecție de haine, lucru de care este foarte mândru.

”În principiu sunt bine! Nu vreau să vorbesc despre capitolul dintre mine și Alina Sorescu. Acum lucrez la o colecție de haine. Mă axez pe ce am de făcut”, a declarat Alexandru Ciucu, potrivit click.ro.

Fetele rămân la Alina

În toată agitația prin care trece, Alina și-a găsit și liniștea, într-un final. Vedeta se bucură de timpul petrecut alături de fetițele sale, pe care instanța a decis să le lase în continuare în grija sa. Alexandru Ciucu a cerut printr-o ordonanță președințială ca fetițele lui să rămână la domiciliul său în perioada procesului de divorț, însă cererea a fost refuzată.

”Mi-am recăpătat liniștea, instanța a decis stabilirea domiciliului fetițelor la mine. Îi mulțumesc avocatei mele Nicoleta Popescu pentru implicare și vă mulțumesc vouă tuturor pentru susținere ”, a scris Alina Sorescu pe rețelele de socializare.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *