Anunț de ultima oră de la Casa Regală: Regina Elisabeta este grav bolnavă!

Anunț de ultima oră de la Casa Regală: Regina Elisabeta este grav bolnavă!

Lucrurile nu ar merge deloc bine la Casa Regală. Regina Elisabeta trece printr-o perioadă destul de grea în acest moment, pentru că ar avea probleme grave de sănătate. Toți reprezentanții s-ar fi mobilizat, iar prințul Charles ar vizita-o pe Majestate în fiecare zi și îi oferă tot ce are nevoie.

Regina Elisabeta are probleme de sănătate

Starea de sănătate a reginei Elisabeta nu ar fi deloc una bună. În ultima vreme, s-a vorbit tot mai mult despre faptul că Suverana are probleme de mobilitate, nu se mai poate descurca singură și ar avea probleme grave de sănătate. În prezent nu i-ar fi deloc bine, motiv pentru care și-ar fi anulat mai multe angajamente pe care le-a avut în ultimele luni.

Surprinzător este faptul că prințul Charles a fost văzut zilnic la mama lui. Mereu a fost grijuliu și a vizitat-o constant, asigurându-se că nu îi lipsește nimic, dar acum ar fi mult prea prezent în viața Majestății. Nu a apărut, însă, niciun anunț oficial de la Casa Regală, dar experții consideră că lucrurile nu ar fi deloc roz.

„Este foarte neobișnuit ca Prințul Charles să facă astfel de vizite zilnice pentru a-și vedea mama.”, a declarat expertul regal Ingrid Seward pentru revista Majesty.

Regina a dispărut de o lună

Deși mereu a fost o prezență activă și participa la toate evenimentele importante, de aproximativ o lună, Suverana nu a mai fost văzută în spațiul public. Regina a fost văzută ultima dată în public coborând dintr-un avion, pe aeroportul Aberdeen, la data de 21 iulie. Mai mult, ea nu a mai mers nici la biserică duminica, așa cum obișnuia să facă.

Când regina își va anunța retragerea, prințul Charles devine imediat rege al Marii Britanii și preia toate atribuțiile acesteia. Acesta va fi responsabil de tot ce făcea mama lui înainte, iar trecerea de la o conducere la alta se marchează printr-un „Consiliu de Aderare”, format din grupul de consilieri ai suveranului.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *