Clipe de groază pentru soția lui Ilie Năstase: „Mi-am văzut moartea cu ochii”

Clipe de groază pentru soția lui Ilie Năstase: "Mi-am văzut moartea cu ochii"

Ioana Năstase a trăit clipe de groază fiind protagonista unui incident în care ar fi putut sfârși grav. Soția lui Ilie Năstase spune că și-a văzut moartea cu ochii. Totul are legătură cu un dar pe care și l-a făcut singură de ziua ei. Cine ar fi crezut că o să ajungă să treacă prin așa experiență terifiantă.

Ioana Năstase și-a văzut moartea cu ochii

Zilele trecute, soția lui Ilie Năstase a fost la un pas de tragedie. Ioana Simion a avut parte de un eveniment nefericit când a mers la centrul unde se află calul pe care l-a cumpărat de ziua ei. Aceasta se afla în timpul orei de echitație când, deodată, calul a început să se agite și a aruncat-o pe vedetă în cap. A fost pentru prima dată când Ioana Năstase a trăit așa ceva, mai ales că mereu a spus că are cel mai blând cal.

În urma acestui incident, soția fostului mare tenismen a rămas cu un gust amar și cu multe semne de întrebare. Ea spune că lucrurile nu s-au întâmplat ca de obicei și că a sesizat de la început că ceva nu este în regulă.

„Trebuie să recunosc, mi-am văzut moartea cu ochii. Calul m-a aruncat în cap. Era calul meu, pe care îl ştiţi voi, doar că era foarte schimbat, de când l-au băgat în manej, am şi întrebat: „Ce are calul?”, şi mi-au spus că nu are nimic. De obicei, se lucra cu el, înainte de a încăleca eu, se lucra cu el, timp de 20 de minute. Lucra băiatul care se ocupa de el zilnic. Ieri nu a mai lucrat cu el, a spus că e pregătit şi pot urca. L-am întrebat pe băiat: „Dar nu-l încaleci tu înainte?”, şi mi-a spus „Nu, urcaţi”.”, a spus Ioana Simion, pentru Antena Stars, potrivit Spynews.

Clipe de groază pentru soția lui Ilie Năstase: „Mi-am văzut moartea cu ochii”

Ioana Năstase: M-am simțit în pericol!

Soția lui Ilie Năstase a spus că s-a simțit în pericol. Calul era foarte agitat, se comporta anormal față de cum îl știa ea, iar peste toate, cel care se ocupă de cal nu a avut nicio reacție, ceea ce a făcut-o să se teamă pentru viața ei.

Calul despre care vorbește Ioana Năstase este cadoul pe care și l-a făcut de ziua ei. A costat-o peste 20.000 de euro și spune că, de fapt, el a ales-o pe ea. Trei zile la rând a mers la centru să-l vadă și a patra s-a prezentat la bancă pentru a face plata. Ilie care inițial i-a spus că nu se implică, la câteva zile după achiziție a plătit jumătate din sumă.

 

 


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *