Cum păstrezi armonia în căsnicie. Secretul unei căsnicii lungi, dezvăluit de Mihai Voropchievici

Cum păstrezi armonia în căsnicie. Secretul unei căsnicii lungi, dezvăluit de Mihai Voropchievici

Mihai Voropchievici dezvăluie secretul unui mariaj fericit. Cum faci să păstrezi armonia în familie odată cu trecerea timpului. Sunt detalii mici, dar care fac diferența atunci când vine vorba de fericirea în cuplu. Specialistul în Numerologie ne spune cum să facem ca să nu stricăm armonia casei pentru un moft sau pentru orgolii.

Cum păstrezi armonia în căsnicie

În cadrul emisiunii Adevăruri ascunse, de la Antena 3, la rubrica Pilda zilei, celebrul numerolog Mihai Voropchievici a oferit sfaturi prețioase pentru cei care sunt căsătoriți. Mariajul în sine este o provocare, iar reușita lui ține de cât de mult își doresc partenerii să fie bine în relație. Mihai Voropchievici a dezvăluit sfatul pe care mama sa i l-a dat atunci când s-a căsătorit. El spune că inițial nu a înțeles ce a vrut să-i transmită mama lui, dar cu timpul și-a dat seama că vorbele ei erau aur.

Care este, de fapt, secretul unei căsnicii lungi:

„Mama mi-a spus asa: Că secretul unei căsnicii lungi, a unei case fericite și a unor copii crescuți cum trebuie este următorul: Atunci când vorbește ea, să taci tu. Atunci când taci tu, să vorbească ea. Nu înțelegeam. Păi, eu când mai vorbesc?! Mama mi-a spus: Abia atunci când ești pregătit să lași la o parte toți nervii și atunci când nu ai chef să scoți ochii cuiva”, a povestit Mihai Voropchievici.

Numerologul ne sfătuiește să fim atenți și în relația cu părinții. Să evităm să le răspundem, să le vorbim nepotrivit, chiar și atunci când știm că noi avem dreptate și ei sunt cei care greșesc. Sfatul lui Mihai Voropchievici este să lăsăm lucrurile să se așeze de la sine, să nu explodăm, pentru că mai devreme sau mai târziu, ei își vor da seama când au avut și când nu au avut dreptate.

Ce îi spui soției/soțului când vă certați

Mihai Voropchievici spune că tot mama sa l-a învățat ce să-i spună soției în timpul unui conflict verbal, când atmosfera în casă este tensionată. El a mărturisit că în astfel de momente se simte ca un butoi cu pulbere gata să explodeze.

„I-am spus mamei că eu în felul asta voi fi un butoi de pulbere, gata să explodeze. Ce fac?! Ea mi-a spus să-i spun soției următorul lucru: Ce norocos sunt. Am cea mai frumoasă, cea mai deșteaptă și cea mai înțelegătoare soție, care din când în când, se mai ceartă cu mine”, a mai spus numerologul.

Specialistul este de părere că o căsnicie se ține cu înțelegere și că este vital ca atunci când ești în prag de război, să ai forța și discernământul să numeri până la 10, câștigând de 10 ori câte 10 înțelepciuni în plus.

Nu stricați armonia casei pentru un moft sau pentru orgolii!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *