Este oficial! Ce avere deține, de fapt, marele Alexandru Arșinel

Este oficial! Ce avere deține, de fapt, marele Alexandru Arșinel

Alexandru Arșinel este unul dintre cei mai cunoscuți actori de la noi din țară. Maestrul trece printr-o perioadă grea acum din cauza bolilor de care suferă și se află într-un centru de recuperare, dar fanii mai au și alte curiozități. Una dintre cele mai mari este averea acestuia, despre care toată lumea ar vrea să știe.

Arșinel are o avere incredibilă

Arșinel a petrecut o viață întreagă pe scenă, dar a și agonisit cu adevărat o avere. La vârsta de 82 de ani, se poate lăuda cu faptul că este unul dintre cei mai bogați actori din România. Conform declarației sale oficiale de avere, completată în iunie 2021,  a încasat 33.720 lei (pensie de revoluţionar), 73.512 lei (pensie), 74.772 lei (indemnizaţie de merit de la Ministerul Culturii) şi 10.800 de lei (o indemnizaţie handicap gradul II pentru că o îngrijeşte pe soţia bolnavă, care nu se poate descurca singură). Astfel, lunar a primit de la stat  8.936 lei.

Conform aceluiași act oficial, maestrul teatrului românesc mai deţine patru terenuri: o cotă parte din două terenuri aflate în Dolhasca şi douî terenuri integrale aflate în Sinaia şi în Samurcaş – Crevedia. El mai deține și trei case de vacanţă şi un apartament în Bucureşti, precum şi un autoturism marca Toyota.

În proprietatea sa mai sunt și e 12 depozite bancare: nouă în lei, două în euro şi unul în dolari. Nu se cunosc sumele exacte, dar cert este că nu o duce deloc rău, având în vedere că mai are și chiriași și case date spre închiriere pe litoral.

Decizia luată de copiii lui Alexandru Arşinel

Deși are o situație materială bună, se pare că banii nu îi pot aduce și sănătate. În ultima vreme nu a fost deloc bine, ci problemele de sănătate l-au depășit. A stat mai mult prin spitale și acum se află la un centru de recuperare, unde beneficiază de cel mai bun tratament.

Familia ar fi decis ca acesta să rămână definitiv la această bază de tratament, dar acum s-ar fi răzgândit. Toate lucrurile lui Arșinel au fost luate de la azil, ceea ce înseamnă că Arșinel se va întoarce la casa lui când va fi stabilizat, conform ego.ro. Până atunci, actorul va sta în continuare în spital, deoarece se află într-o stare delicată din punct de vedere al sănătății și are nevoie de supraveghere permanentă.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *