Eva Măruță, replici acide la adresa tatălui. Cum a reacționat Cătălin când și-a auzit fiica: „Adică?!”

Eva Măruță, replici acide la adresa tatălui. Cum a reacționat Cătălin când și-a auzit fiica: "Adică?!"

Familia Măruță este una dintre cele mai iubite din România, care reușește să facă spectacol de fiecare dată, mai ales în mediul online. Astăzi este o zi mare pentru Cătălin, Andra și cei doi copii ai lor, David și Eva, dar mezina surprinde din nou. Micuța și-a uimit părinții cu câteva replici acide la adresa lui Cătălin, care nu a știut ce să mai zică.

Eva Măruță lovește din nou

Este o zi mare pentru familia Măruță. Astăzi, David începe școala și trece în clasa a5-a, o nouă etapă importantă pentru el. Ca în fiecare an, Andra, Cătălin și Eva i-au fost alături și l-au încurajat, având în vedere că a început ziua cu ceva emoții, de care va scăpa imediat ce își va revedea colegii și cadrele didactice.

Așa cum ne-au obișnuit, surprind fiecare moment important din viața lor și îl împărtășesc cu fanii din online, unde au mare succes. Măruță și-a filmat astăzi fiica chiar când aceasta îi amintea că are și o mamă de care să asculte, deși Cătălin și-ar dori ca Eva să facă ce zice el. Se pare că ea nu a mai ținut cont de tradiție și nu a mers la școală în pijamale, ca în anii anteriori, pentru că a vrut să strălucească acum, alături de fratele și părinții ei.

„Eva, tradiția nu era să mergi în pijama?”

„Când ai o mamă, trebuie să asculți și de ea!”

„Eva, cum adică trebuie să asculți și de mamă? Tradiția nu era să mergi în pijama când îl ducem pe David?”, a fost discuția amuzantă dintre cei doi.


Andra a intervenit, explicând că Eva vrea să arate bine și să meargă alături de fratele ei în clasă. Cât despre ea, prima zi de școală va fi mâine, pe 31 august și este nerăbdătoare pentru acest nou început.

 


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *