Horoscop Mariana Cojocaru. Septembrie 2022 vine cu 7 planete retrograde | „Nimeni nu scapă, toți suntem vizați”


Cum ne vor influența aceste energii ale astrelor la începutul toamnei şi ce este indicat să facem aflăm de la astrologul Mariana Cojocaru.

„Va fi o toamnă intensă. Pe parcursul verii vor fi mai multe planete care vor intra în mișcare retrogradă, Uranus retrograd este foarte bine plasat în Taur, iar acum luna septembrie vine cu Mercur retrograd. Sincer, el nu ar fi atât de dur sau de agresiv, sunt planete mult mai grele și mult mai agresive.

Din 10 septembrie 2022, Mercur e retrograd

Mercur retrograd este planeta Fecioarei, pentru că vorbeam de luna Fecioarei, şi înseamnă o planetă care îşi pune amprenta asupra mai multor lucruri din existența noastră și în primul rând potențează pericolul de accidente.

Va fi o lună destul de aglomerată, lumea se organizează, se întoarce din vacanță, din concediu, începe freamătul peste tot, încep şcolile, trebuie să fie atenți oamenii la riscul crescut de accidente. Un sfat bun: „festina lente”, adică grăbiți-vă încet, fiți atent la acest risc.

Pe urmă, Mercur retrograd poate să vină cu certuri, dispute în plan amoros, pentru că Mercur când este în mers direct, dă frâu, lumea ia avânt, discută, nu pune la suflet, dar când intră în mișcare retrogradă, ne aducem aminte de toate.

Când vorbim de cupluri, de relații, se scormonește acolo, încep reproșurile. Prin urmare, risc crescut de certuri, de separări, de divorț, de trântit ușa, de plecat la mama.

Apoi, mai vine cu tensiuni sociale și politice. Fiind o planetă a comunicării, agitației, lucrurile trebuie puse cap la cap, lămurite, discutate și rediscutate. Septembrie vine cu tensiuni sociale și politice, pentru că va crește gradul de nemulțumire, pentru că şapte planete retrograde nu e de aici de colo.

Și mai vine cu un blocaj pe comunicare, pentru că unii nu sunt excelenți comunicatori și, prin urmare, în momentul în care Mercur este retrograd, parcă nu-ți găsești cuvintele, parcă ai vrea să faci alte lucruri, parcă ai vrea să te gândești cum să spui adevărul cuiva, dar să nu superi”, a spus astrologul Mariana Cojocaru, la Antena Stars.

Horoscop septembrie 2022, cu Mariana Cojocaru. „Trăim vremuri atât de grele”

„În luna septembrie, acțiunile sunt specifice lunii Fecioarei. Ne pregătim organismul pentru sezonul rece, trebuie să venim cu un plus de vitamine, de fier, de calciu, de lucruri care să ne pregătească pentru trecerea către zona aceasta, mai ales acum că trăim vremuri atât de grele.

Trebuie să avem o retrospectivă a ceea ce înseamnă studiile noastre, reorganizarea, reorientarea profesională. Unii pot lua o decizii majore de plecat din țară, de venit din țară.

Există aspecte care te duc cu gândul la afecțiuni care se pot croniciza, iar Fecioara și așa are structură ipohondră și face din țânțar armăsar.

Trebuie să fie atenți toți nativii dacă merită să facă anumite investigații, dacă merită să facă anumite intervenții, operații, dacă trebuie să se ocupe mai mult de ei, dar nu numai în plan fizic, ci și în plan spiritual și sufletesc”, a încheiat astrologul Mariana Cojocaru.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *