Procedura la care a apelat Monica Anghel. Vedeta nu se ascunde: „Mi-am făcut un pic de…”

Procedura la care a apelat Monica Anghel. Vedeta nu se ascunde: "Mi-am făcut un pic de..."

Monica Anghel a trecut printr-o schimbare de look și arată într-un mare fel. Artista a pierdut un număr semnificativ de kilograme, și-a făcut o tunsoare nouă, și-a vopsit părul și a apelat la o intervenție estetică pentru a arăta exact așa cum își dorește. Deschisă din fire, sinceră și onestă cu publicul larg, Monica Anghel a recunoscut că a trecut pragul medicului estetician.

Procedura la care a apelat Monica Anghel

Pentru Monica Anghel trecerea timpului nu are decât conotații pozitive. Într-un interviu pentru Viva! artista a mărturisit că nu a speriat-o schimbarea prefixului nici la 40 de ani și nici la 50 de ani. Ea a declarat că a înainta în vârstă înseamnă să trăiești și că cel mai important este cum alegi să trăiești.

Mai ales datorită faptului că este persoană publică, artista a avut mereu grijă de aspectul ei fizic și s-a ținut în pas cu moda. Vedeta a dezvăluit pentru aceeași sursă că a apelat la o procedură de ordin estetic pentru că era ceva ce o nemulțumea la chipul ei.

„Mi-am făcut un pic de botox, pentru că stăteam încruntată și mi-am hidratat buzele cu foarte puțin acid hialuronic. Încă nu mi-am dorit o operație estetică pe care să nu am curaj să o fac, dar încă nu e timpul trecut”, a spus Monica Anghel pentru revista Viva!.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Monica Anghel (@monikanghel)

Monica Anghel a mărturisit că nu a avut niciodată complexe care ține de aspectul ei fizici, nici măcar atunci când oamenii îi spuneau că este grasă. Abia când a ajuns la medic pentru o operație pe coloană și i s-a spus că trebuie să slăbească, a luat decizia să se conformeze.

Monica Anghel: Am fost mereu asumată, eu, una, nu mă vedeam grasă

Artista a declarat că întotdeauna s-a simțit bine în pielea ei și că nu o afecta ceea ce spuneau gurile rele. Monica Anghel a precizat că a fost mereu asumată și că nu se vedea grasă nici măcar atunci când toată lumea îi spunea asta. De-a lungul timpului s-a obișnuit să audă tot felul de comentarii legate de faptul că a slăbit. Unii au spus că și-a tăiat stomacul, alții că și-a pus inel gastric, sau că este bolnavă.

Monica Anghel este de părere că ce spun oamenii despre ea este problema lor, nicidecum a ei. Ea este împăcată cu viața ei și cu alegerile pe care le-a făcut și le face.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *