Tragedie la piscină. Un tânăr a fost scos din apă fără suflare


Tragedie fără margini la o piscină din Neamț. Ceea ce trebuia să fie o distracție s-a transformat într-un eveniment cumplit. Un tânăr a leșinat în timp ce înota. Acesta a fost scos de urgență pe margine și resuscitat minute în șir de către salvatori.

Un tânăr a murit într-o piscină din Neamț

Un tânăr și-a pierdut conștiența în timp ce înota într-o piscină din Neamț. Băiatul a fost scos rapid din apă, iar personalul medical a făcut tot posibilul să-l salveze. A avut loc o operațiune contra-cronometru chiar pe marginea piscinei din zona de agrement din Neamț.

În ciuda eforturilor medicilor pentru a-l readuce la viață, tânărul a fost declarat decedat. În cauză oamenii legii au deschis o anchetă și continuă cercetările.

De asemenea, polițiștii au ridicat imaginile de pe camerele de supraveghere pentru a putea afla cu exactitate ce s-a întâmplat.

Tragedie la piscină. Un tânăr a fost scos din apă fără suflare

Potrivit informațiilor apărute în spațiul public, tânărul se afla în bazinul exterior în zona în care apa are o adâncime între 1,6-1,8 m. Două persoane care înotau în zona respectivă l-au văzut, dar au crezut că tânărul stă cu capul în apă. Când s-au apropiat au realizat că acesta nu mai respiră, aşa că au alertat imediat salvamarii şi l-au scos la mal.

Tragedie în același loc, în urmă cu trei ani

În urmă cu trei ani, în același loc, a avut loc o altă tragedie. Un bărbat în vârstă de 43 de ani din Botoșani care abia se întorsese de la muncă din Irlanda, a vrut să se relaxeze, dar a sfârșit tragic. Acesta a sărit de pe trambulină de la 5 metri înălțime, într-o zonă în care apa avea peste patru metri adâncime, și nu a reușit să mai iasă la suprafață.

Salvamarul l-a scos imediat din apă și imediat a început manevrele de resuscitare. În scurt timp la fața locului a ajuns și un echipaj al SMURD care a transportat victima la spital. Din păcate acesta a decedat. Potrivit rudelor, omul ar fi lucrat ca salvamar cu mulți ani în urmă.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *