Vlăduța Lupău, apariție de senzație. Cum arată artista, la doar câteva săptămâni de când a devenit mamă

Vlăduța Lupău, apariție de senzație. Cum arată artista, la doar câteva săptămâni de când a devenit mamă

Vlăduța Lupău trăiește cea mai frumoasă perioadă a vieții sale. Celebra artistă iubește și este iubită, Iar viața i-a oferit cel mai frumos cadou: un copil. Cântăreața a devenit mamă în urmă cu aproximativ trei săptămâni, dar și-a reluat rapid vechile obiceiuri și arată în mare fel, deși a trecut foarte puțin timp.

Vlăduța Lupău arată impecabil

Vlăduța este cu adevărat o femeie împlinită. Are un soț minunat, iar viața i-a oferit de curând si darul de a fi mamă. A dat naștere unui băiețel sănătos pe data de 6 August, în zi de sărbătoare, iar totul s-a schimbat pentru ea de atunci. Are tot ce își dorește și trăiește din plin fiecare minut în noua ipostază.

Deși are mai multe responsabilități acum, Vlăduța Lupău nu și-a neglijat cariera și a demonstrat că nu poate sta departe de scenă. Și-a reluat deja cântările și este mai dornică decât niciodată să muncească. Fanii o pot admira în toată splendoarea ei la spectacole, unde poartă ținute sexy, ce îi pun în evidență silueta și arată cât de repede și-a revenit după sarcina care nu a lăsat deloc urme. Și la un eveniment recent, unde a fost nașă, a optat pentru ținute îndrăznețe, ce i-au pus în evidență silueta.

Vlăduța se împarte între copil și carieră

Viața artistei este mai aglomerată de când a devenit mamă, dar încearcă să profite din plin de această perioadă. Chiar dacă are o agendă plină de evenimente, când este acasă tot ce face este să stea cu micuțul și să lase deoparte telefonul, pentru a se bucura de fiecare clipă alături de el.

De curând, aceasta s-a postat pe rețelele de socializare adaptând, deși poate mulți au criticat-o. A mărturisit că îl alăptează mereu pe micuț când este acasă, deși mai are și nopți sau zile în care lipsește din cauza carierei.

„Când sunt acasă nu mai prea am eu timp de telefon, profit să stau cu Iair”, a explicat vedeta, justificând lipsa din mediul online.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *