Artist celebru, la un pas de a comite gestul extrem! Bărbatul se credea Dumnezeu: “Trecem prin stări!”

Artist celebru, la un pas de a comite gestul extrem! Bărbatul se credea Dumnezeu: “Trecem prin stări!”

Cu toții știm că depresia este una dintre cele mai grele pulele moment. Această afecțiune poate lovi în cele mai nepotrivite momente, când nici măcar nu ne gândim la așa ceva. Cu stări neobișnuite s-a confruntat și unul dintre cei mai cunoscuți artiști de la noi din țară, ale cărui piese rupeau topurile cândva.

Alex Mica, luptă grea cu depresia

Alex Mica este unul dintre cei mai cunoscuți artiști din România, care a rupt topurile cu piese precum “Dalinda” sau “Eu nu mai cred în tine”. A dispărut, însă, brusc din lumea publică și nu s-a mai știut nimic despre el ani buni, dar se pare că în tot acest timp a suferit foarte mult.

Vezi și: Vica Blochina nu se mai ascunde! Blondina a recunoscut tot: “M-am dus la biserică!”

Se zvonea, într-un timp, că acesta trecea prin clipe grele din cauza depresiei și ajunsese chiar să aibă momente în care nu știa cine e și se credea Dumnezeu. Prietenii își făceau griji pentru el și mulți s-au îndepărtat, fără a face ceva să îl ajute, deși auziseră că avusese în plan chiar să își pună capăt zilelor.

Artistul a reușit, însă, să se vindece și acum trăiește o nouă viață. Recunoaște că nu i-a fost deloc ușor și nu a primit ajutor de la nimeni când chiar avea nevoie, nici măcar de la familie, dar se bucură că este din nou sănătos și vrea să revină în industria muzicală, cu o surpriză pentru fanii lui.

”Îndr-adevăr m-am retras așa, mai ales că am plecat de la Constanța, din echipa la care au început cariera și m-am întors la casa părintească și m-am hotărât să mă mut la București. În momentul în care stai și te cunoști pe tine în toate aspectele tale interioare și ajungi la un moment dat să faci un echilibru și să le depășești.”, a declarat Alex Mica.

Alex Mica iubește din nou

Pentru artist, cel mai greu de suportat a fost singurătatea. Familia nu l-a sprijinit, prietenii l-au părăsit, iar timp de cinci ani, acesta nu a mai avut nicio relație și nu a mai putut iubi.

“Un moment neplăcut a fost singurătatea, chiar și pe plan sentimental, de 5 ani de zile nu am putut să am o relație. Se mai întâmplă să treci prin tot felul de stări și gânduri, dar le depășim cu credință, forță, cu tărie…“, a mai explicat artistul.

Alex Mica trăiește acum o frumoasă poveste de dragoste cu iubita lui și susține că este femeia ideală pentru el. Locuiesc împreună în Capitală și au planuri mari de viitor.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *