Bucurie mare în familia Mirelei Vaida! Prezentatoarea este în culmea fericirii


Mirela Vaida este una dintre cele mai cunoscute prezentatoare TV de la noi din țară. Se bucură de mare succes în plan profesional și este iubită de o țară întreagă. Vedeta își tine la curent fanii cu tot ce este nou în viața ei, iar de data aceasta le-a împărtășit bucuria pe care a trăit-o.

Mirela Vaida a sărbătorit în familie

Mirela Vaida este foarte apropiată de fanii ei, care formează o comunitate mare. Vedeta îi tine la curent cu tot ce e nou, atât reușite, cât și probleme. De data aceasta, prezentatoarea a împărtășit o mare bucurie, pe care a trăit-o din plin chiar ieri.

Vezi și: Sărbătoare mare în familia Mirelei Vaida. Prezentatoarea a dat vestea

Sfântul Alexandru s-a sărbătorit și în familia Mirelei Vaida. Îndrăgita moderatoare a emisunii Acces Direct a petrecut alături de familie, având doi sărbătoriți: soțul și fiul ei. Mirela a organizat o petrecere minunată, cu tort și muzică, iar sărbătoriții zilei au fost foarte incantați de surpriză.

”Laa multi ani celor cu numele de “Alexandru”! Eu am 2 acasa! La multi ani, Vladimir-Alexandru!”, a scris Mirela Vaida.

Chiar dacă este ocupată, Mirela nu uită niciodată să petreacă timp alături de cei dragi. Reușește să se împartă între familie și job și este o mamă și o soție uimitoare, care se descurcă mereu cu toate.

Ce dietă ține Mirela Vaida

Deși are 40 de ani, arată foarte bine și este invidiată de multe femei. Este intr-o formă de zile mari și mulți se întreabă cum de reușește să se mențină. Chiar dacă este foarte ocupată, face și mișcare când are timp și încearcă să aibă o alimentație sănătoasă, care să nu o determine să ia în greutate.

Cel mai mult, însă, o ajută să se mențină cei trei copii ai săi. Recunoaște că nu este deloc ușor să ai atâtea responsabilități și o familie numeroasă, dar nu se plânge și se bucură de tot ce îi oferă viața.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *