Cea mai mare dorință a Iulianei Luciu. Vedeta nu a reușit să-și îndeplinească visul

Cea mai mare dorință a Iulianei Luciu. Vedeta nu a reușit să-și îndeplinească visul

Iuliana Luciu este una dintre cele mai cunoscute și îndrăgite vedete de televiziune din România. Spre deosebire de sora ei, care și-a întemeiat o familie, a devenit mamă și a renunțat la aparițiile televizate și la lumea showbizului, Iuliana apare în emisiuni tv pe care le selectează cu grijă, fiind o prezență discretă.

Cea mai mare dorință a Iulianei Luciu

Despre viața personală a Iulianei Luciu se cunosc foarte puține. Vedeta preferă discreția când vine vorba despre intimitatea ei, relații de iubire și planuri de viitor. Puțini știu că Iuliana Luciu și-a dorit foarte mult să fie o mamă tânără, iar acum într-un interviu, ea a vorbit despre motivul pentru care nu are deocamdată un copil.

„Acum, că am ajuns la 35 de ani, mi se pare că totul depinde doar de ce mi-a pregătit Dumnezeu, nu mai am planuri în legătură cu asta. Dacă se întâmplă bine, dacă nu, asta e.”, a declarat Iuliana Luciu, pentru fanatik.ro.

Totuși, vedeta nu duce lipsă de interacțiunea cu cei mici. Ea are trei nepoței de la sora sa, pe care îi iubește enorm și cărora le duce dorul de când s-au mutat la Miercurea Ciuc. Nicoleta Luciu a lăsat Capitala pentru liniștea de la Miercurea Ciuc unde își crește, împreună cu soțul ei, cei trei copii.

„Eu mă pun la mintea nepoților mei și facem toate nebuniile specifice vârstei, pentru că îi iubesc enorm. Când erau în București ne vedeam aproape în fiecare zi, acum, că sunt la Miercurea Ciuc, îi văd mai rar, dar îmi este foarte dor de ei.”, a mai spus Iuliana Luciu.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

A post shared by iulianaluciu Lucille (@iulianaluciu)

Iuliana Luciu, despre cum a făcut primii bani

Iuliana Luciu își câștigă existența singură de la vârsta adolescenței. Ea a declarat într-un interviu pentru tvmania.ro că pe la vârsta de 15 ani împărțea pliante la semafoare cu tot felul de electrocasnice de vânzare.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

A post shared by iulianaluciu Lucille (@iulianaluciu)

Nu i-a fost niciodată rușine de muncă și timp de patru ore, după școală, împărțea pliante prin oraș. Își amintește că pe atunci avea un scop precis: să-și cumpere un telefon mobil. Ei bine, cu banii strânși din împărțit pliante după orele de curs, a reușit să-și îndeplinească visul.

Acum vedeta spune că nu este o fire cheltuitoare și că nici la cumpărături nu îi place să meargă.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *