Cristina Șișcanu revine pe micile ecrane! Vedeta le-a pregătit surprize mari fanilor

Cristina Șișcanu revine pe micile ecrane! Vedeta le-a pregătit surprize mari fanilor

Cristina Șișcanu este una dintre cele mai iubite jurnaliste din România. De ceva timp a dispărut de pe micile ecrane, dar se pare că acum revine în forță și vrea să se bucure de succes. A pregătit surprize mari pentru fani și le promite acestora ceva fresh, cum nu s-a mai văzut.

Cristina Șișcanu și-a făcut emisiune

Cristina Șișcanu are planuri mari și revine în forță pe micile ecrane, după o pauză destul de lungă, în care s-a concentrat pe familie și alte proiecte importante. Soția celebrului prezentator Mădălin Ionescu va avea propria emisiune la Metropola TV. Emisiunea se numește „După faptă și răsplată”, iar premiera va avea loc sâmbătă, 3 septembrie 2022, cu începere de la ora 21:00.

Jurnalista a avut o perioadă în care nu a mai apărut la televizor, mai ales după eliminarea de la Bravo, ai stil!Celebrities, dar acum speră că va reveni în forță și va avea mare succes. Proiectul va fi unul special, de tip podcast, așa cum este la modă și invitați de seamă. Vedeta îi va face pe aceștia să se destănuie și să vorbească despre cele mai mari secrete din viața lor.

„Încep un proiect nou. E fresh, e cool, e… plin de dezvăluiri și povești de viață extrem de puternice. Voi prezenta începând din 3 septembrie, la Metropola TV, „După faptă și răsplată!”, un show tip podcast. Veți vedea personalități sau personaje publice efervescente, sincere, care își deschid sufletul în fața publicului.”, spune Cristina.

Prima invitată este Carmen Negoiță, celebra influenceriță de la noi din țară. Aceasta va vorbi, în exclusivitate, despre cum vacanța a devenit un chin: acolo s-a despărțit de cel cu care urma să se căsătorească. Va fi un show pentru toți oamenii care vor să afle secretele vedetelor preferate, dar și să urmărească revenirea soției lui Mădălin Ionescu.

Vezi această postare pe Instagram

A post shared by CRISTINA SISCANU IONESCU (@iamcristinasiscanu)


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *