Cum a început, de fapt, relația dintre Daniel Pavel și Ana Maria Pop. Ce spune prezentatorul Survivor despre iubita lui

Cum a început, de fapt, relația dintre Daniel Pavel și Ana Maria Pop. Ce spune prezentatorul Survivor despre iubita lui

Daniel Pavel este unul dintre cei mai îndrăgiți oameni de televiziune în România, care a devenit cunoscut publicului larg prin participarea în proiectul Survivor, inițial la Kanal D, iar apoi la Pro TV. Vedeta a fost într-o relație de câțiva ani cu o tânără pe care o ceruse în căsătorie, dar în loc să se întâmple nunta, a survenit despărțirea definitivă. Acum Daniel Pavel iubește din nou și în ciuda faptului că este o persoană discretă, tot au apărut câteva informații despre povestea de dragoste pe care o trăiește în prezent.

Cum s-au cunoscut Daniel Pavel și Ana Maria Pop

Prezentatorul show-ului de televiziune Survivor România de la Pro Tv trăiește o frumoasă poveste de dragoste cu Ana Maria Pop. Cei doi s-au cunoscut în cadrul unui eveniment organizat de revista VIVA! și de atunci nu și-au mai putut lua gândul unul de la celălalt. Daniel Pavel abia ieșise dintre relație care, în loc de nuntă, s-a sfârșit cu despărțire, dar iată că lucrurile s-au așezat în direcția bună pentru el.

„Era și ziua mea și am primit un nesperat cadou – cea mai frumoasă și dulce conversație cu o femeie cu care inițial nu știam în ce limbă să vorbesc – părea din altă lume. De la look, vestimentație, privire, până la abordarea dialogului și magia serii evenimentului, toate coroborate au părut asemeni unei oaze pentru un supraviețuitor însetat de frumos”, a spus Daniel Pavel pentru VIVA!.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

A post shared by 𝓐𝓷𝓪 𝓜𝓪𝓻𝓲𝓪 𝓟𝓸𝓹 ♒️♐️ (@annnaheart)

Despre Ana Maria Pop nu se cunosc prea mult din punct de vedere sentimental. Iubita lui Daniel Pavel a declarat că ultimii cinci ani din viața ei, au fost foarte intenși pe plan profesional, și cu anumite probleme de sănătate. Potrivit spuselor sale, în momentul în care l-a cunoscut pe prezentatorul Survivor nu exista cineva pentru care să considere că merită să își ia din timpul de muncă sau din timpul liber pentru a intra într-o relație.

Cine este Ana Maria Pop, iubita lui Daniel Pavel de la Survivor

Ana Maria Pop, partenera de viață a lui Daniel Pavel a terminat Facultatea de Drept la Cluj și a profesat timp de doi ani ca avocat stagiar. Ulterior tânăra a început cursuri de actorie și a obținut un rol într-un film apreciat. Nu demult iubita prezentatorului Survivor a pus bazele propriei companii care activează în domeniul imobiliar, iar în prezent deține funcția de chief operating officer.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *