Mantra toamnei pentru fiecare zodie! De ce are nevoie sufletul tău în noul anotimp


Toamna vine cu o mulțime de surprize pentru noi, dar este important să știm să ne conectăm cu acest anotimp și cu Universul. Mantrele următoare sunt speciale, în funcție de zodie, și ne ajută să spunem dorințele pe care le avem, iar acestea se vor îndeplini mult mai ușor.

Zodia Berbec

Berbecii trebuie să repete că sunt pregătiți pentru această nouă etapă și nimic nu îi poate opri din drumul lor. Acest capitol pe care tocmai îl încep îi face mai ambițioși decât până acum.

Vezi și: Mercur retrograd în Balanță. Evenimentul toamnei, care afectează toate zodiile

Zodia Taur

Taurii trebuie să reamintească Universului că sunt recunoscători pentru tot ce le-a oferit și să mărturisească că sunt deschiși noilor provocări. Vor merge mai departe și vor lupta pentru toate planurile lor.

Zodia Gemeni

Gemenii sunt pregătiți pentru ceea ce urmează și nu se mai gândesc la trecut. Lasă în urmă tot ce este vechi și permit noului să intre în viața lor.

Zodia Rac

Racii se lasă la mâna destinului și nu se mai stresează ca până acum. Apreciază ceea ce au, se bucură de tot ce le oferă viața și au încredere că drumul acesta îi va conduce către succes.

Zodia Leu

Lace sunt răbdători și nu mai grăbesc lucrurile. Lasă destinul să își facă treaba și se concentrează pe lucrurile care contează cu adevărat, precum familia sau locul de muncă.

Zodia Fecioară

Fecioarele se eliberează de toate gândurile negative și nu mai lasă pe nimeni să le facă rău. Se bucură de acest nou început și vor să profite de tot ce le oferă viața.

Zodia Balanță

Balantele își trăiesc în liniște viață și nu mai țin cont de ce spune lumea. Au motive de bucurie și pentru ele nu mai contează gura lumii, ci doar lucrurile care le fac fericite.

Zodia Scorpion

Scorpionii au învățat din fiecare lecție pe care o primit-o și sunt recunoscătoare universului pentru acestea. Singurul lor gând din prezent este să trăiască viața la maximum.

Zodia Săgetător

Săgetătorii devin mai egoiști și încep să aibă mai multă grijă de ei. Și-au dat seama că, înainte de toate, cea mai importantă este propria lor fericire.

Zodia Capricorn

Capricornii trebuie să-și dea seama că sunt capabili de orice și nimic nu-i poate opri. Trebuie să trăiască viața din plin, pentru că doar așa, visurile lor vor deveni realitate.

Zodia Vărsător

Vărsătorii trebuie să mulțumească universului pentru tot ce au și să nu mai aspire la mai mult decât pot duce. Trăiește fiecare clipă, de parcă ar fi ultima!

Zodia Pești

Peștii sunt neînfricați și nu se mai tem de nimic. Lasă deoparte toate gândurile negative, fricile și tot ce au în minte este Ambiția.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *