Mercur retrograd în Balanță. Evenimentul toamnei, care afectează toate zodiile

Mercur retrograd în Balanță. Evenimentul toamnei, care afectează toate zodiile

Intrăm în Mercur retrograd din data de 10 septembrie. De acum, totul se schimbă pentru zodii, care vor simți cum viața lor este dată peste cap. Așa cum ne-a obișnuit, Mercur Retrograd aduce, pe lângă avantaje, și o mulțime de probleme. Fenomenul astrologic nu va aduce lucruri tocmai plăcute pentru anumite semne zodiacale.

Cele mai afectate zodii

Uni dintre nativi vor simți mai mult decât ceilalți efectele acestui eveniment de la 10 septembrie. Astfel, cele mai afectate vor fi chiar Balanțele. Acestea sunt sfătuite de astrologi să fie atente la ce decizii iau, pentru că riscă să intre în belele și încurcături dacă nu sunt atenți. Pot pierde sume importante de bani dacă nu sunt cumpătați. Mercur Retrograd îi determină să facă achiziții inutile.

Vezi și: Zodiile care atrag banii toamna aceasta! Nu le lipsește nimic acestor nativi

Afectați vor fi și Racii și Capricornii. Capricornii vor avea parte de complicații în ceea ce privește sănătatea, pentru că anumite probleme pe care le-au ignorat se vor agrava acum. Cât despre Raci, intră în discuții cu partenerii de lucru, cu apropiații și nu ajung la o înțelegere oricât ar încerca.

Mercur Retrograd ne aduce probleme

Peștii au parte de tensiuni în zona socială. Sunt puși mereu pe ceartă și vor să aibă dreptate chiar și atunci când greșesc. Soluția ar fi să mai lase de la ei și să vadă unde greșesc, unde întrec limita. Cât despre Berbeci, simt nevoia de nou începuturi, de cunoaștere. Caută să fie cât mai populari și să intre în contact cu persoanei noi și chiar să își cumpere un animal de compania pentru a omorî plictiseala și singurătatea, de care mereu s-au temut.

Taurii învață de acum să fie mai cumpătați și să facă mai multe calcule înainte să acționeze. Nu mai sunt visători și încep să facă planuri. Gemenii au o perioadă ceva mai liniștită, în care se concentrează mai mult pe ei.

Leii și Fecioarele, în schimb, prind o energie fantastică și surprind pe toată lumea cu câtă poftă de muncă au. Scorpionii acordă mai multă atenție în plan emoțional, în timp ce Săgetătorii și Vărsătorii se bucură din plin de avantaje financiare.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *