Alina Sorescu, pregătită pentru o nouă relație. Artista a recunoscut: „Da, vreau să…”

Alina Sorescu, pregătită pentru o nouă relație. Artista a recunoscut: "Da, vreau să..."

Alina Sorescu este unul dintre cele mai interesante personaje ale momentului. Divorțul dintre ea și Alexandru Ciucu reprezintă un subiect controversat, având în vedere că nimeni nu se aștepta la această destrămare. Cei doi au mers pe drumuri diferite și sunt pregătiți să ia viața de la capăt, iar Alina s-ar fi gândit deja și la o nouă relație.

Alina Sorescu vrea să își refacă viața

Alina Sorescu este una dintre cele mai cunoscute artiste din țară. Trece printr-o perioadă dificilă acum, din cauza divorțului, dar este o luptătoare, pregătită să depășească orice obstacol. Se bucură de faptul că fetițele sale îi sunt alături și a reușit să le țină aproape de ea, deși tatăl lor solicitase custodia lor.

Toți se întreabă acum dacă vedeta își va mai reface viața. Alina Sorescu a vorbit și despre o posibilă nouă relație după divorț, dar vedeta nici nu ia în calcul așa ceva deocamdată. Nu se simte pregătită pentru un nou început și nici măcar nu se gândește la așa ceva în viitorul apropiat.

„Nu, nu e cazul ( n.r. de o nouă relație), cel puțin deocamdată nu este cazul. Nu mă gândesc la asta și sunt extrem de categorică”, a mai declarat Alina Sorescu.

Alina Sorescu, depășită de probleme

Alina Sorescu s-a schimbat mult de când viața a pus-o la încercare, având în vedere că ea și celebrul designer au format unul dintre cele mai solide și fericite cupluri din showbizul românesc. A slăbit considerabil și spune că nu a făcut niciun efort în acest sens, ci stresul și-a spus cuvântul.

Se concentrează acum pe micuțe și pe carieră și vrea să le ofere acestora tot ce este mai bun. Muncește din greu, curând va scoate și o piesă nouă, care o reprezintă perfect și în care și-a pus cele mai puternice și sincere trăiri. Recunoaște că trece printr-o perioadă sensibilă, dar știe că o va depăși.

„Este un cântec despre mine, mă regăsesc și este un cântec care mi s-a potrivit. Da, fetițelor mele le place, în general, tot ce cântă mami.

Da, vreau să mă concentrez pe ceea ce este în prezent, pe viitor și vreau să iau mereu partea bună a lucrurilor. Este o perioadă sensibilă prin care încă trec acum, o perioadă care va mai dura, așa că vom mai vedea”, a mărturisit vedeta la Antena Stars.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *