Cât a primit Liviu Vârciu factura la gaze. Artistul a fost șocat: „Mă uit și nu îmi vine să cred”

Cât a primit Liviu Vârciu factura la gaze. Artistul a fost șocat: "Mă uit și nu îmi vine să cred"

Liviu Vârciu a trăit șocul vieții lui când a primit factura la gaze. Artistul, optimist din fire, a uitat de toate când și-a dat seama cât trebuie să plătească. Nu s-a putut abține și a împărtășit experiența sa, mai ales că atunci când a sunat la operator și a cerut lămuriri, i s-a spus că dacă nu achită i se va întrerupe furnizarea cu gaz.

Liviu Vârciu, factură șoc la gaze naturale

Artistul a povestit în emisiunea Subiectiv de la Antena 3 cum a primit o factură uriașă la gaze, respectiv în cuantum de 5.500 de lei, după ce anterior primise o factură de 2000 de lei. Vârciu a spus că atunci când a sunat la companie i s-a spus că dacă nu plătește, va rămâne fără gaze.

Artistul nu înțelege ce s-a întâmplat în condițiile în care consumul este la fel. Vârciu spune că în șase luni a plătit în jur de 11.000 de lei la gaz, ceea ce nu i s-a întâmplat niciodată.

Ei mi-au citit contorul în ianuarie, când mi-a venit reclacularea de 2.500 lei, și au mai citit o dată în aprilie când mi-a venit recalculare de 5.500 lei. În fiecare luna plăteam estimatul meu pe care l-am dat, cum dăm toți cât consumăm. Sunt convinz că gazele s-au dublat. E prima oară când mă uit și nu îmi vine să cred, a spus Liviu Vârciu.

El a dezvăluit că a optat pentru panouri fotovoltaice și că este foarte curios care va fi diferența dintre facturi.

„Mi-am pus panouri fotovoltaice pe casă, o să vedeți la final cât îmi venea curentul și cât îmi vine acum, mi-au venit gazele 55 de milioane…”, anunțase Liviu Vârciu, pe Instagram.

Liviu Vârciu: M-au spus că dacă nu plătesc se închid gazele și mi-au închis telefonul

Liviu Vârciu a încercat să obțină explicații cu privire la factura uriașă de la gaze, dar nu a reușit, motiv pentru care s-a enervat și drept replică, i s-a spus că dacă nu va achita factura va rămâne fără gaze. Artistul spune că acea compensare de la stat nu este aberantă, ci strigătoare la cer de-a dreptul și că nu știe cum se descurcă oamenii, având în vedere salariile din România.

„Eu am un salariu bun și cu toate astea, când am văzut factura, cred că am albit un pic pe partea dreaptă. Ce fac oamenii normali? Cu 2.000 de lei, dacă îți vin gazele 1.500, cum te descurci?”, a întrebat Vârciu retoric.

Actorul a mai spus că cinci ani de zile a plătit câte 1700 de lei când i-a venit recalcularea și că nu înțelege de unde a apărut această factură uriașă. El a cerut eșalonarea plății pe trei luni, iar luna următoare a primit înștiințare că se oprește gazul.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *