Ce se întâmplă cu Oana Lis. Toată lumea a felicitat-o! În sfârșit o veste bună

Ce se întâmplă cu Oana Lis. Toată lumea a felicitat-o! În sfârșit o veste bună

Vești bune despre familia Lis. După ce a anunțat că și-a lăsat verigheta în amanet din cauza faptului că nu se mai descurcă cu banii, oameni din toate colțurile țării au sărit să o ajute pe Oana Lis pentru a depăși această perioadă grea din viața ei. Iată cele mai noi informații despre familia Lis, greu încercată în ultimul an.

Vești bune despre Oana Lis

Oana Lis și-a scos verigheta din amanet. După ce a anunțat că soțul ei este în spital, cu probleme mari de sănătate și că nu mai poate merge singur și are nevoie de un cărucior cu rotile, Oana Lis și-a amanetat verigheta. Unii au criticat-o spunând că cere milă, dar cei mai mulți dintre internauți i-au cerut date suplimentare cu scopul de a o ajuta.

Acum soția fostului primar al Capitalei a revenit cu un mesaj pentru cei care au susținut-o cu o vorbă bună sau cu un sprijin financiar în această perioadă grea.

„Magia există … Trebuie doar să crezi în ea. Când am lăsat verigheta la amanet eram total convinsă că nu o să o mai iau niciodată înapoi, că nu o să am bani să o mai ridic și că nici nu o mai vreau și nu mai am nevoie de ea. Așa că am lăsat -o de tot acolo, așa că cei de acolo au dus -o la topitorie. Apoi, că urmare a apelului meu și a bunăvoinței și sufletului doamnei A… care a vrut să mă ajute cu recuperarea verighetei…m-am dus să o recuperez …dar nu mai era . Apoi, cei de acolo au fost foarte drăguți și au căutat -o 2 săptămâni la topitorie și au găsit-o tocmai pentru că scris pe ea V. Lis”, a spus Oana Lis printr-un mesaj pe Facebook.

Soția lui Viorel Lis a mărturisit că nu avea speranțe că-și va mai recupera verigheta, dar că minunea s-a întâmplat și acum se simte mai liniștită, mai împăcată sufletește, realizând că nu este vorba doar despre o bijuterie, ci de un simbol, un legământ pe viață.

Oana Lis: Dumnezeu lucrează prin oameni

În continuare starea lui Viorel Lis este precară, dar Oana nu renunță să spere că vor veni vremuri și mai bune. Ea a ținut neapărat să le mulțumească tuturor celor care i-au fost alături la greu. Au fost mulți cei care au sprijinit-o moral sau financiar, fiecare după posibilități, în această perioadă.

„Am învățat multe , dar cel mai de preț cadou e speranța din sufletul meu pe care oamenii de bine mi-au redat-o… că încă există magie aici, printre noi, în noi și în ceea ce facem . Mulțumesc din suflet și din inimă doamnei A. Mulțumesc tuturor celor care au fost alături de mine la greu. Dumnezeu lucrează prin oameni. Dumnezeu e în noi, în ceea ce facem”, a mai spus Oana Lis.

Viorel Lis are probleme de sănătate de mai mulți ani, dar Oana Lis s-a descurcat singură și a suportat toate cheltuielile legate de spital și medicamente, niciodată nu a cerut nimic nimănui. Acum, când a ajuns la capătul puterilor și și-a amanetat verigheta pentru un cărucior cu rotile, oamenii cu inimă bună au sărit să o ajute.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *